Deusjevoo C-mine Houtparklaan 1 - bus 1 3600 Genk T.+32 89 24 19 00

Interieur horecazaak

Mag het eens iets anders zijn? Geen sector waar verrassing zo op prijs wordt gesteld dan de horeca. En laat verrassing nu net hét element zijn waar Deusjevoo 100 % op scoort! Als ervaren standenbouwers en ontwerpers van tv-decors garanderen we conceptueel maatwerk voor het interieur van uw horecazaak. Want met een uniek interieur design trekt u meer klanten aan!

Deusjevoo wie?

Horeca-interieur met unieke stempel

Opvallen. Dat doen we bij Deusjevoo bijzonder graag! We zijn dé specialist in opvallend originele interieurs. Voor uw bedrijf, detailhandel, pop-upstorehorecazaak of winkel: Deusjevoo valt nooit in herhaling. Elk interieurdesign krijgt een unieke stempel.

Opvallend eigenzinnig

Deusjevoo is een bekende en ervaren bouwer van televisiedecors. Wat dat betekent voor het ontwerp van uw horeca-interieur? Een verhaal als toegevoegde waarde. Met een vleugje spanning en intrige, en hier en daar een originele plotwending. Omdat we denken in beelden, slagen we erin om via onze interieurs úw verhaal te brengen.

Herkenbaar uniek maatwerk

Herkenbaar en toch uniek. Kan dat? Natuurlijk. Bij Deusjevoo vertalen we het DNA van uw horecazaak naar een interieurinrichting met een eigen stempel. Met perfect op elkaar afgestemde details … dus o zo herkenbaar. Bekijk onze realisaties en overtuig uzelf!