Interieurinrichting: winkel met wow-effect

Emotie en fun, hoort dat wel thuis in een winkel? Natuurlijk! U lokt er zelfs extra klanten mee. Deusjevoo ontwerpt en realiseert uiteenlopende types interieurinrichting. Winkels die streven naar een interieurdesign met wow-effect zijn bij Deusjevoo dan ook aan het juiste adres. Dankzij een verrassende invalshoek, een bijzondere stijl of een vleugje spanning creëren we voor u een winkel die meer kopers aantrekt!

Deusjevoo wie?

Interieurinrichting: winkel met pit!

Deusjevoo doet het graag anders dan de anderen. Opvallen willen we! Of het nu gaat om een horeca-interieur of de inrichting van uw kantoor, winkel, pop-up store of bedrijf.

Conceptueel maatwerk

U hebt een aantal verwachtingen, wensen en behoeften? Perfect! Het ideale uitgangspunt om de creativiteit van onze ontwerpers aan te scherpen. Zij maken een design voor de interieurinrichting van uw winkel op basis van uw vereisten. Een een-op-eenvertaling dus? Neen, want dan had u een andere interieurontwerper moeten inschakelen. Deusjevoo staat net bekend om zijn unieke stempel!

Op zoek naar een originele interieurinrichting? Winkel met een bijzondere touch? Bekijk onze realisaties als inspiratiebron en neem contact op met Deusjevoo voor een vrijblijvend gesprek.

Interieurs voor Kringwinkel (1)

Retail - Kringloopwinkel Tessenderlo

detail
Interieurs voor Kringwinkel (2)

Retail - Kringloopwinkel Heusden-Zolder

detail
Interieurs voor DigiKing (3)

pop-up - DigiKing

van DigiKing

Deusjevoo ging voor een pop-upconcept en werkte als een van de eerste interieurbouwers met ruwe planken als wandbekleding. De ronde vormen in de planken doen denken aan inktdruppels. De kernactiviteit van het bedrijf ...

detail
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy