Pop-upstore ontwerp: tijdelijk karakter, blijvende indruk

U beseft dat uw klanten almaar hogere eisen stellen aan hun winkelbeleving? Dat ze voortdurend op zoek zijn naar een verrassingseffect tijdens het shoppen? Dan weet u ook dat u van uw pop-upstore een experience moet maken. En een spraakmakend ontwerp is daarbij natuurlijk een cruciaal ingrediënt. Mensen versteld doen staan met een out-of-the-boxdesign? That sounds like a job for … Deusjevoo!

Blijvende indruk met tijdelijk concept

 
Waarom bij Deusjevoo aankloppen voor uw pop-upstore ontwerp? Omdat we elke dag onze creativiteit bovenhalen om revolutionaire tv-decors en stand designs met een hoek af te ontwerpen en te realiseren. Wij weten dus perfect hoe we een blijvende indruk kunnen maken met een tijdelijk concept.

Walk the talk

 
Is Deusjevoo echt zo goed? Euh … ja! Decors, beursstanden en interieurdesigns die over de tongen gaan, zijn onze specialiteit. Het bewijs? Onze gevulde prijzenkast en onze tevreden klanten.

Ga voor een spraakmakende pop-upstore van dé specialist in tijdelijke interieurs! Neem contact op met Deusjevoo voor meer informatie.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy