Deusjevoo C-mine Houtparklaan 1 - bus 1 3600 Genk T.+32 89 24 19 00

Interieurinrichting voor bedrijven

Deusjevoo ontwerpt en realiseert interieurinrichting voor bedrijven die durven te kiezen voor een vleugje humor, spanning of verrassingselement. Uw werksfeer verbetert en de productiviteit van uw werknemers neemt toe met een karaktervolle interieurinrichting. Daar zijn we bij Deusjevoo van overtuigd! Daarom gaan we altijd op zoek naar een verrassende invalshoek voor uw interieurdesign. Het resultaat? Een inrichting die uw bedrijfsimago en eigen stijl onderstreept.

Deusjevoo wie?

Opvallend originele interieurinrichting

Deusjevoo is dé specialist in opvallende interieurs. Kantoor, detailhandel, horecazaak, pop-upstore of winkel: Deusjevoo doet nooit twee keer hetzelfde. Elk interieurdesign krijgt een unieke stempel. Onze interieurontwerpers gaan aan de slag met uw bedrijfsvisie, verwachtingen en kernwaarden en vertalen die naar een krachtige interieurinrichting waarin uw medewerkers en bezoekers zich thuis voelen.

Voor eigenzinnige bedrijven

Als ervaren bouwers van tv-decors kijken we bij Deusjevoo met een bijzondere blik naar de interieurinrichting voor uw bedrijf. We denken in beelden. We brengen uw verhaal. De meerwaarde? Een verrassende ontvangst voor uw bezoekers. Een inspirerende werkplek voor uw medewerkers. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden van interieurinrichting voor bedrijven.