vorige
volgende

Een splinternieuw concept voor een tweedehandswinkel

Een gezellig interieur uit goedkope en gerecycleerde materialen met een inrichting die klanten doorheen de hele winkel leidt. Dat stond kort samengevat op de wishlist van de Kringloopwinkel in Beringen. De inventieve breinen van Deusjevoo gingen in overdrive, bleven ver weg van de doos tweedehandsideeën en kwamen aanzetten met een praktisch en splinternieuw concept. Eentje dat de Kringloopwinkel met veel enthousiasme kwam ‘ophalen’.

Originele toetsen
De kernwoorden voor het interieur? Structuur en sfeer. Bezoekers moeten zich thuis voelen in de winkel. Een missie die Deusjevoo met warme kleuren en gerecycleerde materialen meer dan volbracht. Klanten kuieren nu in een interieur waar oude getrouwen hun vaste plaats hebben, terwijl seizoensgebonden producten op een aantal flexibele plekken hun ding doen. Leuke gimmicks en subtiele knipogen functioneren als gids en begeleiden de klanten in hun zoektocht naar het perfecte tweedehandsitem. Kortom: klanten genieten van een Kringloop-experience en vinden snel wat ze zoeken.

Streeft u ook naar een warm en praktisch interieur of wil u meer weten over de inrichting van uw horecazaak, bedrijf, pop-upstore of winkel? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy