vorige
volgende

Een unieke inrichting die gebaseerd is upcycling

Een spraakmakend interieurontwerp voor uw winkel? Daarvoor moet u bij Deusjevoo zijn. En dat wisten de mensen van de Kringloopwinkel in Tessenderlo ook. Hun briefing? Een interieurontwerp voor hun winkel dat stijlvol, praktisch en anders is. De dubbele uitdaging? Aan upcycling doen door materialen van de Kringloopwinkel zelf in het interieurontwerp te integreren én de klanten naar elk hoekje van de winkel leiden. Extra moeilijkheidje? Het snelle verloop van de producten maakte werken met vaste uitstalplaatsen onmogelijk. Omdat Deusjevoo niet aan conceptrecyclage doet, liet het voor deze opdracht een vers vat creativiteit en originaliteit aanrukken. Het resultaat? Een praktisch interieurontwerp dat aan alle verwachtingen voldeed.

Eyecatchers, baby!
De rode draad doorheen het interieurontwerp? Eyecatchers die een ‘hoe sjiek is mich da?’-effect genereren. De grote en fleurige schilderijen vallen meteen op. Het wandelpad met flowindicatoren is aan weerskanten omringd door fraaie en flexibele combinaties van gadgets, materialen en Kringloopwinkel-producten en gidst de klanten naar elke uithoek van de winkel. Mensen met weinig tijd vinden dankzij de handige doorsteken snel hun weg naar een uit de kluiten gewassen toonbank met kassa. Een interieurontwerp waarbij elk element indruk maakt en dat klanten een echte belevenis biedt? Op-en-top Deusjevoo!

Ook een praktisch interieurontwerp met chic-factor voor uw bedrijf, pop-upstore of winkel? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy