Deusjevoo C-mine Houtparklaan 1 - bus 1 3600 Genk T.+32 89 24 19 00

Kantoorinrichting met een hoge funfactor

Dé specialisatie van Deusjevoo? Werkplekken creëren waar business en pleasure elkaar ontmoeten. Onze fun providers ontwikkelen concepten voor uw kantoorinrichting die functionaliteit en gebruiksgemak koppelen aan esthetiek, beleving en ontspanning. Het resultaat? Een inspirerende setting waar bevlogen werknemers graag vertoeven. Wilt u werknemers die tot op de minuut nauwkeurig weten hoeveel tijd ze wekelijks op kantoor doorbrengen? Dan moet u ons niet vragen voor uw kantoorinrichting. Want wij zorgen ervoor dat u uw mensen op het einde van de werkdag met zachte dwang moet vragen om uw bedrijf te verlaten.

Inspiratie boosten met uw kantoorinrichting

Is er ruimte voor fun en feel good @ work in uw kantoorinrichting? Dan verhoogt u de creativiteit en productiviteit van uw werknemers. Deusjevoo bouwt voor u een interieur met videowalls, flexibele werkplekken, gaming areas, pingpongtafels, dutjesruimtes, een heus golfterrein of andere features die uw werknemers ontspanning bieden. Onnodige afleiders? Integendeel. Het zijn efficiëntieverhogers!
Het bewijs? Het ‘op het puntje van mijn tong’-fenomeen. U denkt lang en geconcentreerd na over iets. Zonder resultaat. U staat op het punt om het op te geven, bent even afgeleid en bam: u vindt het antwoord. En net dat is onze missie: uw kantoorinrichting een hoog bam-gehalte geven.

Blij om in uw team te zitten

De concepten van Deusjevoo creëren een sfeer van creativiteit, enthousiasme en fun. Het resultaat?
• Uw werknemers zijn blij en trots om voor uw bedrijf te werken en gaan met plezier the extra mile. Zij worden uw gedroomde ambassadeurs want ze zullen ook buiten de werkuren met passie over uw bedrijf spreken en klanten en prospecten bij u uitnodigen. Zo wint u twee keer. Uw medewerkers verliezen geen tijd in de files én u hebt minder woorden nodig om een deal te sluiten. Want uw kantoorinrichting straalt het dna van uw bedrijf uit.
• Iedereen wil werken voor een dynamisch bedrijf met een inspirerend en uitdagend interieur. Uw kantoorinrichting wordt een extra troef om potentiële werknemers te overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen.