Deusjevoo C-mine Houtparklaan 1 - bus 1 3600 Genk T.+32 89 24 19 00

Interieur: kantoor met een verhaal

Een spraakmakend interieur voor uw kantoor vertelt een verhaal. En dat is nu net dé expertise van Deusjevoo. Dankzij onze jarenlange ervaring als decorbouwers weten wij hoe we uw boodschap moeten vertalen naar uw interieur. Het verschil met een interieurarchitect? Die durft zichzelf weleens te herhalen door te variëren op een bepaalde stijl. Deusjevoo niet ...

Kantoorinterieur dat uw brand uitstraalt

 
Wij schrijven voor het interieur van uw kantoor een verhaal dat geïnspireerd is op de filosofie en kernwaarden van uw bedrijf. U krijgt dus geen herkauwde versie van een bestaand interieur, maar een unieke en spraakmakende inrichting van uw kantoor waarbij fun, functionaliteit en beleving centraal staan. De tijd van high end-design is voorbij. Uw bedrijf laten schitteren? Dat doet u met toffe, originele concepten die vaak een fractie kosten van een duur design! Bij Deusjevoo zijn we bovendien pas tevreden zodra het interieur van uw kantoor in al zijn aspecten uw brand uitstraalt.

Uw kantoorinterieur als marketingtool

 
Net zoals iemands kledingstijl veel zegt over zijn persoonlijkheid, staat het interieur van uw kantoor symbool voor uw bedrijfscultuur. Daarom brengt Deusjevoo sfeer in uw kantoorinrichting. We streven naar een volledige merkbeleving door alle aspecten van uw bedrijfscultuur door te trekken in het interieur van uw kantoor. Kleuren, thema’s, indeling, materialen en nuanceringen stimuleren creativiteit en geven het interieur van uw kantoor een unieke uitstraling die perfect bij uw bedrijf past. Kortom: wij maken van uw interieur een duurzame marketingtool met full exposure.