Kantoor inrichten met oog voor het nieuwe werken

Een kantoor inrichten? Dat is een uniek samenspel creëren van sfeer, fun en functionaliteit. En laat dat nu drie elementen zijn waarin de concepten van Deusjevoo uitblinken. Dankzij onze ervaring in decorbouw kijken we anders naar uw kantoorinrichting. We houden the big picture voor ogen en richten uw kantoor altijd zo in dat uw interieur uw waarden, normen en visie weerspiegelt. Subtiele knipogen, kleuren, aandachtstrekkers en een unieke invulling van de beschikbare ruimte staan daarbij centraal. Out-of-the-boxdenken is bij ons geen modewoord, maar een must die uw garantie is op een sensationeel en verbluffend interieur.

Kantoor inrichten voor meer rendement

 
Wij geloven in wat we doen. Laat u ons uw kantoor inrichten? Dan verhoogt de efficiëntie in uw bedrijf met 10 %. Een straffe uitspraak die we waarmaken dankzij een uitgebreide vragenlijst en een efficiënt organigram. We brengen de onderlinge relaties in kaart om meer rendement te creëren. We optimaliseren elke werkplek en kijken wie welke tools en middelen nodig heeft om topprestaties te leveren.

Mee met de tijd

 
Een kantoor inrichten zonder aandacht te hebben voor de hedendaagse tendensen? Dat is gewoonweg not done. Daarom spelen flexibiliteit en ergonomie een hoofdrol in de film van uw interieur. Wij zorgen bij uw kantoorinrichting voor alle faciliteiten om het nieuwe werken mogelijk te maken. Flex offices, staande werkplekken, vergaderruimtes met hoge statafels of gebogen steunmuurtjes om rechtstaand of leunend te vergaderen … We integreren alles naadloos in uw interieur. Het resultaat? Uw werknemers krijgen meer energie, zijn gezonder en voelen zich beter in hun vel. Een leuk wist-je-dat-je? Creatieve en inspirerende werkruimtes doen het ziekteverzuim met 10 % dalen!

 

Laat u inspireren!

Wilt u ook uw kantoor laten inrichten en uw werknemers een flexibele werkplek geven die een positief effect heeft op hun gezondheid?

Neem dan gerust contact met ons op.

Interieurs voor Deusjevoo (1)

Kantoor - Deusjevoo (landschapskantoor)

detail
Interieurs voor Think Media (2)

Kantoor - Think Media

detail
Interieurs voor Econopolis (3)

Kantoor - Econopolis

detail
Interieurs voor Mobistar (4)

Kantoor - Orange

detail
Interieurs voor Deusjevoo (5)

Kantoor - Deusjevoo - The Barn

Barn Meetings van Deusjevoo

In een bedrijf waar creativiteit tussen de boterhammen gesmeerd wordt, waar 'fun' en 'office' standaard in één adem gezegd worden en waar design vaak een hele originele betekenis krijgt, verwacht je niet anders dan ee...

detail
Interieurs voor Deusjevoo (6)

Kantoor - Deusjevoo - De Jungleroom

detail
Interieurs voor Deusjevoo (7)

Kantoor - Deusjevoo - Het Labo

detail
Interieurs voor Sundio (8)

Kantoor - Sundio Group

detail
Interieurs voor Kameraki (9)

Kantoor - Kameraki

detail
Interieurs voor C-Mine Crib (10)

Coworking space - C-Mine Crib

detail
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy