vorige
volgende

3 Unieke virtuele oplossingen voor jouw bedrijf

Online en virtueel is het nieuwe normaal. Maar hoe kan je daar als bedrijf creatief mee omgaan? Hoe steek je er met kop en schouder bovenuit? Deusjevoo stak speciaal als antwoord op deze vraag 3 unieke PRO formules in elkaar. Maar welke formule past nu bij jouw bedrijf?

OPLOSSING 1 - PRO - Breng jouw online meetings naar een hoger niveau - de microstudio

Heel wat bedrijven kiezen vandaag al om remote meetings standaard te maken. Fysieke verplaatsingen verdwijnen of worden beperkt tot het minimum. En zeg nu zelf, een meeting mét de vuile was op de achtergrond als special guest is nu niet the way to go.

Hallo microstudio!  
Dankzij onze nieuwe transporteerbare, modulaire microstudio mét verluchtingssysteem maak je dezelfde professionele indruk als bij een fysiek gesprek. Deze conferencingstudio, die onder andere zorgt voor een volwaardige akoestische absorptie, voortreffelijke verlichting én bacterie- en virusvrije luchttoestroom.

Bovendien krijgt elke microstudio een jasje op maat! En namelijk die van jouw bedrijf.Een wereldprimeur! Met een footprint van slechts 3m² bevat deze conferencingstudio al onze expertise van de afgelopen 20 jaar. Wist je bovendien dat je zo'n studio kan leasen bij Deusjevoo? 

KOOP OF LEASE EEN MICROSTUDIO 

 

OPLOSSING 2 - SUPER PRO- Jouw professionele inhouse TV-studio - Bedrijfsstudio 

Mag het wat meer zijn? En voer je regelmatig grootschalige communicatieprojecten uit zoals een webinar, een interne presentatie voor het personeel, een podcast,...?

Dan heeft jouw bedrijf nood aan een bedrijfsstudio. Een wat? We nemen je even mee naar de bedrijfsstudio van IN4CARE. We bouwden één van hun vergaderzalen om tot een professionele huiskamer. En wat moet je je daar precies bij voorstellen? In deze professionele, huiselijke sfeer hosten zij verschillende communicatiemomenten in de spirit & look 'n feel van hun bedrijf. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees er hier meer over. 

VRAAG JOUW ONTWERP OP MAAT VAN JOUW BEDRIJF AAN

OPLOSSING 3 - NEXT LEVEL PRO - Creëer een unieke virtuele omgeving voor jouw bedrijf - virtuele events

Neem je elk jaar deel aan Batibouw? Dan zal je bijvoorbeeld merken dat het event dit jaar virtueel zal plaatsvinden. Maar wij geloven niet in virtuele beursstanden, wij geloven in virtuele shows! Met jouw uniek product, dienst én boodschap een unieke show creëren! Daar zijn wij, met onze 20 jaar showbizz ervaring, meesters in. Jouw bedrijf in de hoofdrol van je eigen show! Dat is blijvend en het nieuwe normaal. Maar ontdek het vooral zelf tijdens een virtuele demo.

Vraag jouw virtuele demo aan

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy