vorige
volgende

Huiselijke opnamestudio

In4care wil als Healthcare Innovation Center de actuele behoeftes in zorg en welzijn aanpakken via innovatieve projecten. Met meer dan 320 actoren uit zorg en welzijn wil in4care oplossingen aanreiken door het samenbrengen van ideeën, mensen, organisaties en middelen uit de zorg- en welzijnssector, witte economie, onderwijs en patiënten(verenigingen).

Om deze oplossingen niet alleen fysiek, maar ook digitaal tot bij hun leden te brengen koos in4care voor de inrichting van een professionele opnamestudio. Perfect voor webinars, demo's of zelfs podcasts!

Een professionele huiskamer

De inrichting van de opnamestudio staat tussen een huiskamer en een professionele studio. Of in andere woorden: een professionele setting van een huiselijke sfeer.

Voor de inrichting van de opnamestudio vetrokken we vanuit een standaard vergaderzaal zonder inkleding. Om de huiselijke sfeer toe te voegen, kozen we voor een semi-transparante voile stof die rondom de opnamestudio hangt. Niet alleen goed voor de huiselijke sfeer, maar ook een pluspunt voor de akoestiek. Door de semi-transparante voile stof geeft de verlichting ook een warm gezellig gevoel af.

Als achterwand gebruiken we twee transparante vakkenkasten gevuld met leuke objecten die ook weer het huiskamer gevoel onderstrepen. Achter de vakkenkasten werken we met lichtpuntjes om diepte te creëren. Vooraan wordt de inrichting afgewerkt met een sofa, tapijt en vitra circle meubilair.

Wil jij ook jouw diensten digitaal aanbieden? Zorg dan voor een professionele inrichting!

Contacteer ons voor een kennismaking

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy