vorige
volgende

Meeting room Gert Late Night

De meeting room "Gert Late Night" in het kort

  • Een vloer die lijkt op het dek van een boot
  • Sfeer van de Evanna
  • Alle technische aspecten voor een meeting zijn aanwezig

Wie zou er nu niet een namiddag willen mee ronddobberen op de boot van Gert & James? In deze meeting ruimte kan het! Waan je op het dek van de Evanna met banken en een tafel die doen denken aan het buitenmeubilair op de welbekende boot.

Ronddobberen op de Evanna

Maar daar stopt het niet! Gert had nog een aantal rollen behangpapier van zijn boot over en die pronken nu op de muren van deze ruimte. Bovendien kregen de echte (hopelijk gewassen) badjassen van de 2 bekende hosts een prominente plek in de ruimte. Dat lijkt ons ideaal materiaal voor een selfie. We geven de tip maar mee!

Wij weten als geen ander dat verlichting in een vergaderzaal enorm belangrijk is. Maar lelijke TL lampen zijn niet echt onze way to go. Ronde lichten mét rode indirecte verlichting geven hier een gezellige sfeer aan de ruimte. Want wie zegt dat productief vergaderen ook niet gewoon gezellig kan en mag zijn?

Een houten vloer die niet echt van hout is

Wist je trouwens dat de vloer van deze ruimte lijkt op een houten vloer maar dit eigenlijk niet is? Onze vakmannen hebben deze met de hand geschilderd op een effen vloer. Van vakwerk gesproken! En welke prachtige ramen zouden er verstopt zitten achter de welbekende lamellen? Geen! Ook dit is een optische illusie om jou het gevoel van de Evanna te geven zonder dat je er echt bent. 

Leuk concept he? Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar de andere themaruimtes?

KLIK SNEL DOOR NAAR ALLE VERGADERZALEN VAN SBS BELGIUM

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy