vorige
volgende

Een lunchroom mét een hoog fungehalte

Een gloednieuwe lunchroom 
Efficiëntie, comfort en fun zijn de sleutelwoorden in het gloednieuw interieur van Unleashed. Sofie: “Ons interieur is hip, jong en gewaagd en heeft een hoog fungehalte. Onze keuken en lunchroom, The Plaza, is een plaats om te eten, ontspannen én vergaderen. Je vindt er niet alleen een toffe toog en tafeltjes en stoelen, maar ook een loopband, een balance board en een hometrainer. En dankzij de twee grote schermen die voortdurend interne nieuwtjes tonen, kun je er ook presentaties geven of vergaderingen organiseren.”

Laaiend enthousiast
Saskia: “Tijdens de verbouwingswerken hebben we tijdelijk onze intrek genomen op een andere locatie op de Corda Campus. Van de kantoren die gerenoveerd werden, hebben we een no-gozone gemaakt, zodat alle medewerkers en klanten op hetzelfde moment onze nieuwe kantoorinrichting konden ontdekken. En iedereen was laaiend enthousiast! Mensen voelen zich helemaal thuis en krijgen energie van hier te werken.”

Benieuwd naar het volledige verhaal achter de make-over van de kantoren van Unleashed? Klik dan snel door! Wilt u ook een gewaagd interieur voor uw horecazaak mét een hoge funfactor? Neem dan contact op met ons creatief team!

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy