vorige
volgende

Welkom in het kloppende hart van Noordlink!

Een ruimte die ondernemers uitdaagt en hen daar alle ruimte voor geeft. Dat is Noordlink in Lommel. 

Ruimte om te ondernemen

LNS & Van Havermaet kochten een pand in Lommel waar ze hun kantoor en "hub" wouden bouwen. De resterende ruimtes moesten op termijn gevuld worden met creatieve ondernemers, om er te bloeien en groeien. Bij Deusjevoo vonden deze 2 bedrijven hun partner in crime. Ready, set, go!

Een creatieve eat- & meetingzone

Hoe we zo'n opdracht aanpakken? In eerste instantie zoomden we even uit en bedachten we een concept voor het bedrijvencentrum in zijn geheel. Want waarom zou je hier een kantoor huren en niet elders? En zo is het idee van een "kleine stad" ontstaan.

Een groot centraal middenplein verbindt de "eat- & meetingzone" met elkaar. Elke meetingruimte of bureauruimte maakt als een winkeltje deel uit van een hele straat. En deze straat kijkt dan uit op het centrale middenplein. Dit plein creëert ruimte voor ontspanning en rust in deze creatieve stad.

Bij de inrichting van dit kloppend hart van de stad ging creativiteit én functionaliteit hand in hand. Even een broodje eten? Of een snelle meeting met de collega's? Welcome @ the eat- & meetingzone!

Benieuwd naar het volledige resultaat van Noordlink? We're just one click away!

Is jouw horecazaak of lunchroom ook aan een opfrisbeurt toe? En wil je bovendien ruimte maken voor productiviteit én creativiteit? We zijn slechts één belletje of mailtje verwijderd. Deusjevoo to the rescue! 

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy