vorige
volgende

Een lunchroom mét obstakels

Wat als...

je gebouw strak en clean is, en het imago van je merk/bedrijf totaal anders is? 
Dan is het van ‘Deusjevoo designers to the rescue!’, om meer sfeer en karakter in het gebouw te krijgen, volledig op maat van je business en je verschillende doelgroepen. En in het geval van Jitsie is dat de business van trial bikes. Zegt je niets? Wel, dat is omdat jij waarschijnlijk (hopelijk) wél over een zadel beschikt op je fiets/moto, en dat is niet het geval bij trial bikes. Met deze stoere, sportieve bikes jump/trap/vlieg je van obstakel naar obstakel in een soort hindernissenparcours.

Lunchplek die voor een uitdaging zorgt

De medewerkers van Jitsie werkten op één open vloer (ja, het gevreesde landschapskantoor), en dat werkte niet prettig. Denk aan issues met privacy, geluid, en ruimtes die niet beantwoordden aan bepaalde noden. The usual suspects dus, bij dit type kantoorruimte.

Hoe we daar slim mee omgingen? Zowel het interieur als exterieur ziet er nu uit als een trial parcours, waarbij hun producten een belangrijke rol spelen. En dit kader werkt perfect voor hun verschillende doelgroepen (medewerkers, riders, leveranciers). 

De elementen die we toevoegden zorgen voor fun en tegelijk voor meer privacy en geluidsdemping. Zo plaatsten we bijvoorbeeld containers in de ruimte, waarin gewerkt wordt. De schil van de container is akoestisch absorberend, en diezelfde isolerende panelen worden ook nog eens gebruikt om elementen aan op te hangen. Zo krijgt de ruimte een persoonlijke touch. Tussen de containers krijg je een ‘open plein’; een zone om te communiceren of gewoon te chillen.

Heb jij ook wat obstakels te overbruggen in jouw horecazaak? Wij staan te poppelen om samen met jou zo'n creatief parcours af te leggen! Neem contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy