vorige
volgende

Horeca - Euphony Lounge - KRC Genk

Kil en onpersoonlijk. Dat was in een paar woorden de mening van de Euphony CEO over de interieurinrichting van de loge van zijn bedrijf op KRC Genk. De kale, anonieme, witte ruimte communiceerde niet waar zijn bedrijf voor stond. Hij wilde meer inkleding en merkbeleving en deed daarom een beroep op het sterrenelftal van Deusjevoo. Ons tactische plannetje? Een netwerksetting met statafels en een interieurinrichting die volledig in lijn lag met de brand identity van het bedrijf. Onze spelmakers? Warme kleuren en ronde vormen. 

Van loge naar lounge 
De metamorfose van koele loge naar kleurrijke lounge is een succes. De Euphony-genodigden genieten met zicht op de middenstip van een ware experience: een netwerkconcept waarbij de traditionele lange tafel en het vijfgangenmenu buitenspel werden gezet en plaatsmaakten voor statafels en tapas. En dat scoort! Want sport, spel en business gaan hier hand in hand. Mensen voelen zich thuis in die sfeervolle setting. Het bewijs? De Euphony-loge is de laatste waar na elke thuiswedstrijd het licht uitgaat.

Hebt u ook een loge in een stadion (in Limburg of ver daarbuiten) en wil u een interieurinrichting waarin gasten uw merk echt beleven? Neem dan contact op met Deusjevoo.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy