vorige
volgende

Ontwerpen met de snelheid van het licht

Een beursstand die een lichtje doet branden bij jouw beursbezoekers? Wel, met de stand van Doxis Lighting Factory laten we letterlijk en figuurlijk het licht branden. 

Ontwerpen met de snelheid van het licht

Doxis Lighting Factory staat bekend om innovatieve lichtoplossingen mét een architecturale toets. En dat zijn meteen ook de waarden die hun beursstand uitstraalt. Voor het ontwerp van deze stand gooiden we onze manier van werken helemaal om, want anders dan anders staat het licht hier centraal en bouwden we de stand rondom het licht. Bovendien moet de afwerking van de stand van heel hoog niveau zijn, alsof we ons bevinden in een echt interieur.

En als die challenge nog niet groot genoeg is, dan is de deadline dat zeker wel! Op minder dan een maand hebben we de stand ontworpen, geproduceerd én geïnstalleerd op de beurs Cebeo Technologie 2019. 

Heeft de klant het licht zien?

Zeker en vast. Zo zijn we met de vraag van Doxis een stapje verder gegaan en hebben we aan het ontwerp een kader element toegevoegd om de stralende verlichting extra in de verf te zetten. Bovendien hebben onze Speedy Gonzales-skills de klant positief verrast. 

We dachten niet alleen na over het visuele aspect van de stand, maar ook over de flow van het personeel. Twee beursteams die actief zijn op 4m2 lopen elkaar al snel in de weg, maar mits een slimme indeling van de stand zelf is dit geen enkel probleem.  

Wil jij ook een beursstand die net dat stapje verder gaat én die niet enkel mooi maar ook functioneel is? Wir schaffen das! Kom bij ons op de koffie en maak kennis met ons Speedy Gonzales team!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy