vorige
volgende

Een beursstand die niet in hokjes past

Een Deusjevoo-beursstand past nooit in een hokje. Maar voor de beursstand van klant Sage, die oplossingen biedt voor je boekhouding/facturatie/commercieel beheer, mag je dit wel heel letterlijk nemen. Zo dachten we out of the box en deelden we de stand op in 3 aparte zones. Deze zijn met elkaar geconnecteerd waardoor het geheel open, toegankelijk en vooral functioneel is voor de standhouders én de bezoekers. 

Veel te beleven

De stand van Sage straalt naast gezelligheid ook bedrijvigheid uit. Je werd er als bezoeker met open armen én een drankje ontvangen. Deelnemen aan een wedstrijd of diverse workshops, en alles volgen via het grote scherm; Welkom bij Sage, let's talk!

Ontzorgen en geruststellen

Dat zijn enorm belangrijke taken voor ons. Sage was enorm tevreden over onze vlotte samenwerking. Zo nam ons team heel wat uit handen van de contactpersoon. We zijn steeds bereikbaar voor last-minute vragen over de organisatie van een beursdeelname. Want met 20 jaar ervaring heb je wel al een mandje vol kostbare tips.

Deze eerste samenwerking groeide uit tot een mooie en langdurige samenwerking. Intussen zijn we vaste beurspartner van Sage. 

Kom je graag eens met ons babbelen over hoe we verschillende belevingen naadloos of 'hokjes-loos' op jouw beursstand kunnen integreren? Kom langs! 

RSZ
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy