vorige
volgende

Pretty in pink op de beurs!

Een roze beursstand? Durf jij dat aan? Wij moeten daar niet lang over nadenken. We kijken even met een roze bril naar dit uniek project...

Pink for you, and you, aaaand you! 

Check Point herken je vooral aan de roze huisstijl. Het was voor onze ontwerpers dus een evidentie om dit ook door te trekken naar het ontwerp van de beursstand. Voeg daar een hoge roze toren aan toe en het plaatje is compleet. Een hoge roze toren? Jawel! Een check point is in de letterlijke betekenis een controlepost, een plaats die je van op afstand moet zien. En wij dachten: "wat als je deze vanuit de hele beurshal ziet"? En voila, de flashy roze Check Point toren was geboren!

Uniek, gezellig én slim - De Deusjevoo-spark

Een stand moet volgens ons niet enkel mooi zijn maar ook gezellig. Het moet je aantrekken om er heerlijk te vertoeven en te dromen van jouw toekomstplannen. Een houten plafondconstructie zorgt in dit ontwerp voor een rustige zone op de stand. Ideaal om te netwerken bij een goed glas wijn.

Maar daar stopt het natuurlijk niet. Net zoals elk design van Deusjevoo is ook deze stand slim gebouwd. Zo kan je de stand op verschillende manieren opstellen zodat Check Point indruk kan maken op elke beurs, hoe klein of hoe groot deze ook is. 

Het resultaat? Een strakke, stijlvolle, verrassende én unieke beursstand! 

Ben jij ook op zoek naar een beursstand die net dat stapje verder gaat? Dan zijn wij jouw partner in crime! Kom bij ons op de koffie. Enne... een roze outfit scoort trouwens extra Deusjevoo-punten! 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy