vorige
volgende

Een decor over de grenzen heen

Is er een dokter in de zaal? Nee? Een ervaren decorbouwer dan misschien? 
Jazeker! En daar was RTL 4 nu net naar op zoek. 

1 Programma op antenne in 2 landen

Philippe Geubels neemt de uitzonderlijke taak op zich om zowel in Nederland als in België de gloednieuwe panelquiz "Is er een dokter in de zaal?" te presenteren. In deze knotsgekke quiz gaat Geubels met 4 bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen.

Het decor verhuist van Nederland naar België (één) en verwisselt van Nederlandse panelleden naar Vlaamse. Dat heb je dus goed begrepen; dat betekent boeltje inpakken en hup... het decor mag naar België. 

Een decor over de grenzen heen 

Niet alleen de verhuis zorgde voor een extra uitdaging, maar het hele concept wist ons team ook wel uit te dagen. Via het productiehuis ontvingen we een ontwerp dat onze decorbouwers op een extreem korte periode in elkaar moesten toveren. En dat deden ze ook.

Het decor hebben we o.a met het oog op de verhuis met lichte materialen en houten panelen opgebouwd. Hier voegden we dan nog oude industriële elementen & bakstenen aan toe. Door de juiste patines en materialen te gebruiken krijg je het gevoel dat je in een echte oude industriehal zit. En dat is nu net de expertise en de vakkundigheid van onze bouwers die dit mogelijk maakt. 

En? Wat was de diagnose?

Een decor dat het spelprogramma een extra leuke vibe geeft én dat ook nog eens verhuisklaar is. Operatie geslaagd.

Ook op zoek naar iemand die jouw decorontwerp tot leven brengt? Of een partner die van ontwerp tot uitvoering alle workload op zich neemt? Dat doen we! Daag ons uit & neem nu contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy