vorige
volgende

Een beursstand die je doet tijdreizen

We nemen je voor dit project even terug naar het industriële tijdperk. Met de beursstand van Imès Dexis dook de bezoeker even terug in de tijd. Tegelijk werd je ondergedompeld in de hedendaagse maintenance oplossingen die Imès te bieden heeft. Van een tijdreis gesproken! 

Welkom in de industriële revolutie!

Gezien de strakke deadline, gingen onze Wondere Wereldmakers snel te werk als ware speurneuzen in hun onderzoek naar de industrie van vroeger en nu. Ze ontdekten dat er 1 element wel heel typisch én herkenbaar is voor de industrie: de sheddaken. De wat? De zaagdaken die je op quasi elke fabriek ziet liggen. Dit element vertaalden we naar hun beursstand.
Hallo herkenbaarheid!

Van het verleden naar het heden

Door de combinatie van typische elementen van de industrie, en een flitsende stand van een apart formaat, trokken we de aandacht van de bezoekers. Met deze "schil" bakenden we duidelijk een industriezone af. In de rode binnenkant van de fabriek ontdekte de bezoeker het concept van "Maintenance tomorrow today".

"Het contrast tussen de iconische oude industriehal als buitenschil, en de opvallende strakke industrielook aan de binnenkant, zorgt voor een spanningsveld dat de stand doet stralen."

Lotte Steens - Projectmanager Deusjevoo 
 

Het ijzer smeden als het heet is!

Dankzij de talrijke bezoekers kon Imès Dexis volledig uitpakken met hun producten en oplossingen. En dat viel niet alleen ons op,  want ze vielen ook nog eens in de prijzen tijdens de beurs met de MARKETING AWARD. De beursstand was de winnaar op het vlak van het hoge aantal geregistreerde klanten, het hoge aantal gescande leads, het ontwerp van de stand & de communicatie voor en tijdens de beurs. De kers op de taart voor het zware werk! 

Ook op zoek naar een beursstand die verder gaat dan die standaard roll-up banner? Een beursstand die je merk doet stralen, en bezoekers een beleving geeft? Who you gonna call? Probeer ons nummer eens!


Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy