vorige
volgende

Beursstand - Diresco - Batibouw 2019

Diresco is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in Limburg. Het is de enige Noord-Europese fabrikant van kwartscomposiet, dat zich in ieder interieur en exterieur probleemloos laat toepassen. Een straf staaltje Belgisch ondernemerschap, dat vraagt om een straffe beursstand.

Een bar als beursstand aub

Dat was althans het originele idee van Diresco, maar na een brainstorm bedachten we samen een slimmer plan. Met een beursstand op Batibouw zet je best je product in de kijker en wil je niet 'die ene beursstand met gratis drankjes' zijn.

Aangezien Diresco zowel producten voor interieur als exterieur maakt, trokken we  dit verhaal ook door in de beursstand. Deze flexibiliteit, alsook het diverse aanbod in soorten en afwerkingen, vormden tegelijk ook de complexiteit van deze beursstand.

Je wil je beursstand bezoeker voldoende informeren en tonen wat mogelijk is. Maar tegelijk wil je ook hem/haar niet overladen met keuzestress.

Open en transparant

Het resultaat is een open en transparante beursstand die bezoekers uitnodigt om vanop een afstand te kijken, of om net een beetje dichterbij te komen. Het keukeneiland met kwartscomposiet (ja, wat anders) vormt het kloppend hart van deze beursstand. Hier werd volop geïnspireerd, gebrainstormd en vergaderd. 

Voor deze beursstand werd trouwens een nieuwe manier van stalen presenteren geïntroduceerd. Niet op de traditionele manier of op verschillende plekken op de stand geïntegreerd, maar een echte stalenwand. Waar je de producten kan bekijken, voelen én beleven.

 

Een beursstand die echt het verhaal van jouw product of bedrijf uitademt? Onze ontwerpers zijn er voor jou. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy