vorige
volgende

Eyecatcher voor bestaande beursstand

In januari 2018 werkten we een eerste maal samen met Vaimo. Een poepsjieke beursstand was toen het resultaat. Om de huidige beursstand nog meer in de spotlights te plaatsen nam Vaimo opnieuw contact met ons op. Ditmaal om een extra eye-catcher te bouwen die ze naadloos kunnen toevoegen aan de bestaande beursstand.

Voor alles een eerste keer

Vaimo kwam zelf met het idee voor een open iglo op de proppen. "Liefst eentje die niet smelt" stond er in de briefing. "Laat de bezoekers van de beursstand maar smelten voor onze diensten."

En dit was ook dé eerste iglo die ooit in het Deusjevoo atelier gebouwd is. Van een unicum gesproken. We vlogen speciaal voor onze teambuilding even naar Lapland om daar de laatste bouwtrends rond iglo's te spotten. Daarna gingen we meteen aan de slag en bouwden we een iglo met een open houten structuur.

Klinkt simpel? Dat was het niet! Want bovenop deze speciale structuur, is de iglo ook aanpasbaar naar andere standmaten, een andere vorm, en een ander concept. Bovendien is deze iglo ook multifunctioneel want 3 andere partners gaven hier ook een presentatie in.

Het resultaat werd gesmaakt! De iglo geeft een hele warme en gezellige sfeer aan de stand. En door het transparante karakter wekt het de nieuwsgierigheid van de voorbijgangers op om naar binnen te gaan. Deusjevoo approved!

 

Ben jij ook op zoek naar een extra eye-catcher voor je beursstand? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor de koffie, beloofd! 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy