vorige
volgende

Coworking spaces voor VOKA Limburg

Een hub waar élke ondernemer zich thuis voelt. Meer vroeg Voka Limburg niet toen ze ons contacteerden voor het interieurontwerp van hun nieuwe hub in hal A van de Corda Campus in Hasselt.

Maar echt elke ondernemer? Ja, elke ondernemer! Eentje die toevallig passeert, binnenspringt in hal A, of eentje die tussen twee meetings door snel een koffie wil drinken. Maar ook een locatie die kan gebruikt worden om opleidingen, lezingen of workshops te volgen. En last but not least; ook een plek waar je als ondernemer terecht kan voor de diensten van Voka Limburg. 

één plek met vele gezichten

Het concept van de hub was duidelijk: een ruimte die flexibel kan ingezet worden afhankelijk van het doel van het publiek. En de term publiek namen we wel heel letterlijk! We kwamen met het idee om de hub om te bouwen tot een theater, het Voka theater.

In een theater is er ook telkens een nieuw programma beschikbaar. En het is net die diversiteit die ook prominent aanwezig is in het aanbod van Voka.

trop is te veel en te veel is trop 

Allemaal leuk en wel, maar aangezien Voka Limburg de hub slechts huurt, was het voor de directie van de Corda Campus belangrijk dat de inrichting van het eiland van Voka theater niet té opvallend, té prioritair en té opzichtig zou worden. Alle huurders in de hal zijn namelijk gelijk.

Geen domper op de feestvreugde. Integendeel zelfs. Onze ontwerpers gingen creatief om met de richtlijnen van Corda Campus. Het theater bestaat uit twee verdiepingen. Van de kleine verdieping maakten wij een theater foyer, met een barretje, koffiecorner en zelfs een popcornmachine.

De grote verdieping bestaat uit een theatertribune waar je zowel zittend als staand kan luisteren naar de spreker. Anderzijds kan je het theatergordijn ook helemaal sluiten en ontstaat er zo nog een besloten vergaderplek.

Omdat het geheel niet te hard mocht opvallen, zit de "Deusjevoo-spark" in de details. De fonkellampjes in de tribune, de lichtbak met aankondiging van de theatershows (euhm correctie, lezingen) de theaterstoelen, het popcornmachine en de gouden sprankelende bar en tribune maken het helemaal af.

een geslaagd theaterstuk

Het eindresultaat? Een heel verfrissend decor dat aanvoelt als een echt concept dat klopt, volledig op maat van Voka. Fantastisch toch?!

Of we tevreden zijn met het resultaat? En of! Er zijn altijd mensen aanwezig, om te werken of om te vergaderen. Een interieur dat gebruikt wordt waarvoor het gebouwd werd. Dat is voor ons dé ultieme bevestiging. 

 

Een interieur dat de look & feel van je bedrijf uitademt en dat doet wat het moet doen? Wees welkom in Genk! We verwelkomen je met open armen.

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy