vorige
volgende

Een decor dat je doet schaterlachen!

Wat doe je als een grote nationale en zelfs internationale speler je vraagt om een slim, kleurrijk, handig en vooral knotsgek decor te bouwen? Dan zeg je toch gewoon "yes we can"! En dat deed Deusjevoo! 

Een show met Gordons en dino's... pardon?

Niet helemaal! In deze geweldige "Hollandse show" nemen Gordon en Jandino het tegen elkaar op om de lach van het publiek te scoren. De bonte show zit barstensvol met allesbehalve alledaagse spelletjes, waarvoor
de bekende Nederlanders hun improvisatie-skills helemaal on point moeten zijn. Er wordt uitgebeeld, getekend, gesprongen, geroepen, gegooid, geluisterd, geraden, gegokt – en vooral heel veel gelachen. Er is spanning,  onrust... en vooral géén gêne. En dat nemen ze echt wel letterlijk, want elke aflevering eindigt met de billen bloot! 

Je voelt ons al komen, een alledaags decor is hier een absolute no go. Hoog tijd dus om onze Wondere Wereldmakers helemaal los te laten!

Hihi, haha,... handig decor! 

De vraag van de klant was in dit project heel duidelijk: bouw een decor voor ons dat slim in elkaar zit.

Ons team bedacht een handig bouwpakket. Hier kwam natuurlijk heel wat technische kennis, expertise en ervaring bij kijken. Bedenken en creëren was één deel van de opdracht. Het opbouwen én afbreken van het decor in Hilversum maakte de opdracht nog wat complexer.
Daarnaast moesten heel wat moderne technieken zoals led verlichting en video walls ingebouwd worden én moest het decor mooi naadloos aansluiten bij de techniek in kwestie. 

Toverde de Deusjevoo-spark een glimlach op het gezicht van de klant?

Absoluut! Talpa Media was vooral onder de indruk van de slimme opbouw van het decor. In de TV wereld moet alles heel snel gaan, time is money! Dat was bijgevolg dan ook dé belangrijke factor in het hele project. Die duidelijk ook geslaagd is.

Ook nood aan een decor dat je doet glimlachen? Kom bij ons op de koffie en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. En wie weet vertellen we misschien nog een goede mop...  

 

 

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy