vorige
volgende

Een TV-decor dat te leuk is om waar te zijn

Te Leuk Om Waar Te Zijn is een hilarische Nederlandse panelshow op NPO Z@pp, over de gekste filmpjes die op het internet circuleren. Presentator Buddy Vedder bekijkt samen met de vaste teamcaptains Britt Dekker en rapper Donnie de lolligste filmpjes van het internet. Britt en Donnie voorspellen samen met hun bekende gasten hoe deze video's aflopen, en of deze echt of nep zijn. Het ideale feel good programma voor het ganse gezin dus. 

Voor het ontwerp en de realisatie van het TV decor zakten onze Noorderburen af naar Deusjevoo in Genk.

Te Leuk Voor Woorden 

Een TV decor dat te leuk is om waar te zijn, met een strakke deadline en een strikt budget? We wisten meteen waaraan te beginnen.

Het tv-programma is voor het hele gezin bestemd, dus moest ook het ontwerp van het TV-decor aan deze voorwaarden voldoen. Omschrijvingen als 'fris, modern en jong' kwamen dan ook snel naar voren in de initiële briefing. Om de 'feel good' van het programma extra te stimuleren, moest er ook voldoende aandacht naar het publiek gaan.

Het ontwerp van dit TV-decor draait rond drie desks waar presentator Buddy Vedder en de teamcaptains plaatsnemen. Voor het design ervan inspireerden we ons op een soort 'real-life YouTube style'. Desks met afgeronde vormen, lichtgevende pijlen en andere herkenbare symbolen.

Deze vormen trokken we ook door naar de elementen achter de desks waar de video's effectief in verschijnen. We werkten de vormen af met moderne, hippe neon LED-lijnen.

Het geheel van de desks wordt gevangen in een soort van gezellige gouden cocon. En om het publiek maximaal te betrekken, plaatsten we hen zo kort mogelijk bij de presentator en teamcaptains. Hartstikke gezellig joh!

Een creatieve invulling voor een TV-decor? Daar weten we wel raad mee. Contacteer ons voor een kennismaking.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy