Het verhaal van de 3 kabouters

Je komt ze in al onze communicatie tegen, onze 3 kabouters. Maar wat is het verhaal juist achter deze 3 kaboutervrienden? Bij de creatie van onze decors worden beslissingen gemaakt om de vierde dimensie van het decor te bereiken. Deze vierde dimensie bereiken we enkel en alleen wanneer we de 3C's: Clever, Connected & Crazy weten in te vullen.

Onder de vierde dimensie verstaan we de magische factor die, door de interactie tussen decor en mens, van het decor een wondere wereld maakt. Een wondere wereld waarin mensen kunnen stralen en schitteren.

Daarom zal je onze kabouters steeds per drie zien: Kabouter Crazy, Kabouter Connected & Kabouter Clever.

Crazy

Kabouter Crazy is de creatieveling die, afhankelijk van jouw vraag, helemaal uit de bol gaat met jouw decor of juist heel sereen blijft. Mogen we bv. “all- the-way” gaan met knallende kleuren, bestaat de vloer uit verend schuimmateriaal waardoor je kan rondspringen of zijn we out-of-the-box met de te gebruiken elementen? Of is er eerder nood aan een bepaalde sereniteit met enkele verborgen verrassingen?

Connected

Kabouter Connect zorgt ervoor dat we de juiste connectie creëren tussen jouw bedrijf, jullie decor en de mensen erin. Is er bv. vooral nood aan onderlinge connectie (veel teamwork en hoge graad van communicatie) of eerder nood aan focus en plekken voor “Deep work”?

Clever

Kabouter Clever staat in voor de nieuwe technologieën en technieken die we implementeren in jouw decor. Bv. welke graad van ergonomie passen we toe? Dienen we slim om te gaan met akoestiek? Heeft de ruimte slechts één “toepassing” of is een zeer brede polyvalentie van toepassing? 

Als we de drie C’s juist bepalen en toepassen ontstaat het decor waarin de vierde dimensie kan ontstaan. De magie die er de exact juiste omgeving van maakt, een Wondere Wereld.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy