Showbizz en corona, kan dat nu wel? Deusjevoo & Painting with light lanceren een gloednieuw concept: jouw bedrijfsshow.

Beurzen en evenementen, wat, hoe en vooral wanneer? Het blijft één groot vraagteken. Gelukkig blijven Deusjevoo (Jo Peters) & Painting with light (Luc Peumans) niet bij de pakken zitten. Samen met Cynthia Reekmans slaan ze de handen in elkaar en lanceren ze een gloednieuw concept voor jouw bedrijf. Een bedrijfsshow waarin jouw merk virtueel de hoofdrol speelt. Want gelukkig is dat wél nog coronaproof.

Wij geloven niet in virtuele beursstanden, wel in virtuele shows

Straffe quote als beursstandbouwer he? Maar wat bedoelen we hier nu concreet mee? Verwacht geen 100% copy-paste van offline naar virtueel. Dat werkt niet! Zo worden talloze virtuele beurs-initiatieven momenteel op de wereld losgelaten. Deze zijn vaak amateuristisch of tenenkrommend saai. Daar geloven we dus absoluut niet in.

Waar lopen we dan wel warm voor? Met jouw uniek product, dienst én boodschap een unieke show creëren! Daar zijn wij, met onze 20 jaar showbizz ervaring, meesters in. Jouw bedrijf in de hoofdrol van je eigen show! Dat is blijvend en het nieuwe normaal.

Een virtuele studio in de stijl van jouw bedrijf

Hoe pakken we dat aan? De regisseur komt spontaan in Deusjevoo naar boven. Van storyboard tot het uiteindelijke decor, we creëren een setting die perfect bij jouw bedrijf past. Want geef toe, zelfs nu is het geen optie om als bedrijf van de radar te verdwijnen. Samen komen we origineler dan ooit met jouw bedrijf naar buiten dankzij een virtuele bedrijfsshow. Beeld je eens in hoeveel duizenden mensen je kan bereiken. Stel je alle data voor die je kan verzamelen. Het kan allemaal. Onze enige limiet is onze fantasie en laten we daar nu net geen gebrek aan hebben.

Is het ontwerp voor jouw virtule studio klaar? Dan neemt Painting with light (PWL) de scepter van Deusjevoo over. PWL baat de studio in het hart van C-mine in Genk uit en neemt het technische aspect van de virtuele show op zich. Verwacht je aan de allernieuwste broadcast technieken gecombineerd met virtuele decors én augmented reality. Van een straffe studio gesproken!

Samen heel wat jaren ervaring

Deusjevoo en Painting staan al jaren aan de top in België en Nederland als het gaat om showbizz en entertainment. Ze kennen elkaar door en door en werken zeer vaak samen in diverse TV studio’s in binnen- en buitenland. Een magische combinatie die in TV middens wel eens lachend “de Limburgse TV maffia” genoemd wordt. Laat nu net deze corona crisis een gouden opportuniteit zijn om de expertise van beide bedrijven samen te laten smelten.

Virtuele demodagen

Slaat het concept aan? Absoluut! Onze fysieke demodagen in de virtuele studio (vlak voor de lockdown) waren een gigantisch succes. Maar niet getreurd, we blijven demo’s geven, virtueel dit keer. Verzeker nu jouw plaatsje tijdens onze virtuele rondleiding

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy