vorige
volgende

Kantoor - Unleashed (Mobile Vikings, Jim, Stievie)

Het nieuwe interieur van de Unleashed-kantoren simpelweg ‘origineel’ noemen? Dat is een serieuze gooi doen naar de award voor understatement van het jaar. Want een multifunctionele kantoorinrichting met kunstgras tegen de muren, een veelkleurig tegeltapijt, boomstammen, hagen, klimplanten, een toog in bladgoud, en tientallen origamivogels voegen een nieuwe dimensie toe aan het begrip origineel. ‘Gewaagd’ is volgens ons een veel betere term voor zo’n interieur. En wie is er verantwoordelijk voor dat huzarenstukje? Juist ja, Deusjevoo, in nauwe samenwerking met Sofie en Saskia van Unleashed.

Klantenstoef

Kantoor - Unleashed (Mobile Vikings, Jim, Stievie)

Sofie Van Eemeren & Saskia Buntinx van Unleashed

Sofie Van Eemeren, HR & People Lead:“We speelden al lang met het idee om ons kantoor helemaal opnieuw in te richten. Een tijdje geleden werden we overgenomen door MEDIALAAN. Het gevolg was een nieuwe identiteit en nieuwe naam voor ons bedrijf. De overname was de ideale gelegenheid om te gaan voor een nieuw interieur dat helemaal in lijn is met onze waarden en normen, trouw is aan onze brandidentiteit, en symbool staat voor de manier waarop wij willen werken: open, transparant en resultaatgericht.”

Thematische break-out rooms
Saskia Buntinx, Chief Troublemaker: “Onze kantoorinrichting is geënt op onze werkwijze. We werken met teams die als shared service het hele bedrijf ondersteunen en met squads die elk een aspect van onze bedrijfsmissie nastreven. Een squad is een multifunctioneel team dat specifieke verantwoordelijkheden en taken heeft. Elke squad heeft zijn eigen zone en een eigen thematische break-out room om te brainstormen en vergaderen.”

“The Cloud van de Marketing-squad heeft grote witte zitzakken, origamivogels aan het plafond en een heuse vliegtuigstoel. The Spotlight van de Mobile Vikings-squad heeft whiteboards die baden in lichtstralen. The Workshop van de 2Freedom-squad is een barbieachtige mancave met werktuigen aan de muur. The Arena ten slotte is de break-out room voor drie kleinere squads: de Viking Deals-squad, de JIM Mobile-squad en de Stievie-squad. Zij moeten als het ware vechten om hun vergaderruimte. Vandaar de boksbal en bokshandschoenen op deze plek. Daarnaast zijn er nog een viertal multifunctionele vergaderzalen die niet tot een squad behoren.”

Drie in één
Efficiëntie, comfort en fun zijn de sleutelwoorden in het interieur. Sofie: “Ons interieur is hip, jong en gewaagd en heeft een hoog fungehalte. Elke ruimte heeft verrassende elementen en enkele tikkeltjes extra. Onze keuken, The Plaza, is een plaats om te eten, ontspannen én vergaderen. Je vindt er niet alleen een toffe toog en tafeltjes en stoelen, maar ook een loopband, een balance board en een hometrainer. En dankzij de twee grote schermen die voortdurend interne nieuwtjes tonen, kun je er ook presentaties geven of vergaderingen organiseren.”

Laaiend enthousiast
Saskia: “Tijdens de verbouwingswerken hebben we tijdelijk onze intrek genomen op een andere locatie op de Corda Campus. Van de kantoren die gerenoveerd werden, hebben we een no-gozone gemaakt, zodat alle medewerkers en klanten op hetzelfde moment onze nieuwe kantoorinrichting konden ontdekken. En iedereen was laaiend enthousiast! Mensen voelen zich helemaal thuis en krijgen energie van hier te werken.”

Deusjevoo als partner
Sofie: “Ik vergelijk onze samenwerking met Deusjevoo graag met een relatie. Dat is heel veel rozengeur en maneschijn, maar er vallen ook weleens woorden. En dan moet je praten met elkaar en tot oplossingen komen. En daar is Deusjevoo heel sterk in. Ze denken met je mee en hebben een open geest. Het zijn allemaal heel fijne en toegankelijke mensen. Als je hen iets vraagt, helpen ze je meteen. En ook de aanpassingen die we achteraf vroegen, hebben ze onmiddellijk en met veel plezier uitgevoerd.”

Saskia: “Ze zijn zó creatief. Kijk hier maar eens rond. Iedereen heeft altijd de mond vol van out of the box denken en doen. Maar voor de aanpak van Deusjevoo bestaat nog geen woord. Die is veel meer dan out of the box.”

Lees de tips van interieurarchitecte Sofie voor een geslaagd landschapskantoor.

Wilt u ook een gewaagd interieur met een hoge funfactor? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy