vorige
volgende

Kantoor - Sundio Group

Het kantoor van Sundio Group is een PIMP-project omdat:

  • Opvallende decorelementen toegevoegd in de ruimte
  • Kleine ingreep, geen structurele werken
  • Alledaagse voorwerpen (verfstelling, metalen kooi,…) in een andere context gebruikt
  • Snel / eenvoudig
  • Decorbouw uit eigen huis
  • Low budget
  • Instant sfeer en beleving
  • Snelle doorlooptijd

Sundio Group is het moederbedrijf boven verschillende reismerken zoals Sunweb, Gogo, Eliza was here en Surfblend. De afdeling Creative & Production is het interne reclamebureau van de groep. Creative Director Luc Van Laer wilde met een inspirerende kantoorruimte met hoge funfactor de creativiteit van zijn team boosten en een aangename werkomgeving creëren. Zijn go-to guy? Deusjevoo.

Klantenstoef

Kantoor - Sundio Group

Aan een half woord genoeg Luc Van Laer van Sundio

Luc Van Laer: “Ik heb een langetermijnrelatie met Deusjevoo. Al in mijn tijd bij JIMtv werkte ik met hen samen voor het ontwerp en de bouw van tv-decors. Ik wist dus dat zij heel creatief zijn en nooit teleurstellen. Daarom vroeg ik hen ook voor de inrichting van onze kantoorruimte."  

Aanpasbare look-and-feel
“Mijn briefing was eigenlijk heel simpel. Ik wilde een niet-klassieke kantoorinrichting met de nodige flexibiliteit. Met het oog op onze toekomstige groei, moesten we gemakkelijk kunnen uitbreiden. Daar heeft Deusjevoo handig op ingespeeld door stellingen te maken van onze bureaus. En het moest allemaal een beetje gek en inspirerend zijn. De oplossing van Deusjevoo? Onze kantoorruimte zo inrichten dat we de look-and-feel eenvoudig kunnen aanpassen aan de campagne waaraan we werken. Schrik dus niet wanneer je in de zomer skilatten of in de winter palmbomen in ons kantoor ziet staan.”

Enthousiaste reacties
“Wij werken in een gebouw met flexibele werkplekken. En die zijn allemaal out of the box ingericht. Toch springt onze creatieve kantoorruimte eruit. Deusjevoo heeft binnen het vooropgestelde budget een originele en functionele ruimte gebouwd. En ook de medewerkers zijn enthousiast. Al moet ik toegeven dat ze eerst wat bedenkelijk keken naar hun stellingbureaus.”

Een stapje verder
“Ik werk graag samen met Deusjevoo omdat wij elkaar kennen en zij aan een half woord genoeg hebben om te weten wat ik bedoel. Ook hun vindingrijkheid is een echte troef. Ze durven altijd net dat stapje verder te gaan. Een voorbeeld? We hadden hier op kantoor een aantal materialen die we graag wilden beveiligen. En wat deed Deusjevoo? Die installeerde een kooi in ons kantoor. Niet een object dat je in een kantooromgeving verwacht. Die benadering en durf maakt hen uniek.”

Wilt u ook een inspirerende kantoorruimte die fun uitstraalt?
Neem dan gerust contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy