vorige
volgende

Beursstand - Pierres et Marbres de Wallonie - Marmomacc

Pierres et Marbes de Wallonie is een koepelorganisatie die natuursteen uit de Waalse ondergrond promoot. Voor hun deelname aan Marmomacc, dé beurs voor alles en iedereen die van dichtbij of veraf iets met natuursteen te maken heeft, vroeg de vzw aan Deusjevoo om zijn steentje bij te dragen aan hun missie. De opdracht? Ontwerp een beursstand die eruit springt en de kwaliteitsvolle natuursteen uit Wallonië op een originele manier in de kijker zet. De keigoede creatievelingen van Deusjevoo staken hun hoofden bij elkaar en kwamen met een beursstand die voor de sector du jamais vu was.

Klantenstoef

Beursstand - Pierres et Marbres de Wallonie - Marmomacc

Jan Devroey van Pierres & Marbres de Wallonie

Hedendaagse beursstand
Jan Devroey: “Wij wilden een beursstand die op een hedendaagse manier toonde wat natuursteen is en doet. Ik had op Batibouw een aantal standen van Deusjevoo-signatuur gezien. En die waren stuk voor stuk verrassend origineel. Ik wist dus waar ik moest zijn voor onze opvallende beursstand. Ik nam contact op met Deusjevoo. Katrien is onze steengroeve komen bezoeken om echt te voelen waarvoor wij staan en wat wij wilden. Het resultaat? Het eerste ontwerp was op enkele details na helemaal goed.”

Andere aanpak
“Stenen zijn groot, log en bombastisch. En zo worden ze ook vaak op beurzen gepresenteerd. Maar Deusjevoo pakte het anders aan. De vloer en de muren van onze beursstand toonden een patchwork van verschillende stenen in atypische vormen. Ik ben al op veel beurzen geweest, maar zo’n originele beursstand had ik nog nooit gezien. Vooral de jongere generatie bezoekers apprecieerde onze stand. En dat is heel positief, want dat is de generatie die we willen bereiken. Zij kunnen de continuïteit van onze sector garanderen.”

Sterk over de hele lijn
“Onze samenwerking met Deusjevoo was een absolute voltreffer. Op elk vlak is alles prima verlopen. Het team van Deusjevoo is heel dynamisch en bestaat uit mensen die allemaal out of the box denken. Ik raad hun diensten zeker aan. Het was heel fijn en gemakkelijk om met hen samen te werken.”

Wilt u ook zonder kopzorgen een opvallende beursstand laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy