vorige
volgende

Beursstand - RSscan - ISPO 2017

Wilt u weten welke voetafdruk u nalaat? Letterlijk dan toch? Dan moet u bij RSscan zijn. Want het internationale bedrijf is gespecialiseerd in apparatuur waarmee wetenschappelijk onderbouwde analyses van voetafdrukken worden gemaakt. Samen met zijn partner HP, nam RSscan deel aan ISPO 2017. Het bedrijf koos voor die gelegenheid een tweede keer voor een beursstand van Deusjevoo. Want ze wilden een creatief, opvallend en out of the box concept dat hun bezoekers de meerwaarde van hun apparatuur echt liet ervaren. Creatief? Opvallend? Out of the box? Deusjevoo ten voeten uit!

Klantenstoef

Beursstand - RSscan - ISPO 2017

Tristan Selis van RS SCAN International

Tristan Selis, Sales & Marketing Manager bij RSscan:“Ik ben zelf van Limburg en wist dat Deusjevoo de traditionele regels van de standenbouw ‘met de voeten treedt’. Dat hadden ze trouwens al bewezen tijdens onze eerste samenwerking. Ik wilde een originele beursstand voor onze deelname aan ISPO 2017. Dus nam ik opnieuw contact met hen op.”

Meteen raak
“Onze briefing aan Deusjevoo was zeer duidelijk. Ons scanningverhaal moest centraal staan en de bezoekers van onze beursstand moesten ervaren welke meerwaarde onze apparatuur voor hun business betekent. Daarnaast wilden we een presentatieplaats voor onze 3D-printer, opbergruimte en comfortabele zitjes zodat mensen hun schoenen gemakkelijk konden uitdoen. Op lay-outvlak kreeg Deusjevoo carte blanche. En die vrijheid hebben ze perfect ingevuld. Het eerste concept dat ze presenteerden, was meteen raak. De stand had een sportieve look-and-feel, een raw kantje en suggereerde beweging. Bovendien was hij heel open en dus erg toegankelijk. Net wat we wilden.”

Oplossingsgerichte mindset
“Deusjevoo is een betrouwbare partner. Ik vind hun actieve en korte opvolging heel sterk. Ze laten niets aan het toeval over, komen beloftes na en respecteren deadlines. En wanneer iets toch anders moet dan voorzien of afgesproken, komen ze met een oplossing. Die mindset vind ik een echte meerwaarde. Daarnaast denken ze proactief mee in elke fase. Wij hadden aangegeven dat er door de strakke deadline en de verschillende betrokken partners wellicht nog lastminuteveranderingen nodig zouden zijn. Wel, Deusjevoo heeft dat gegeven zelfs meegenomen in hun materiaalkeuze. Het is aangenaam om met zo’n betrouwbare standenbouwer samen te werken. Dat zullen we in de toekomst dus zeker blijven doen!”

Wilt u ook naar ISPO met een beursstand waarmee u de concurrentie een voetje licht? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy