vorige
volgende

Decor voor de radiostudio van JOE fm

In augustus 2016 ging Joe all the way. De radiozender koos voor een volledige rebranding en richtte zich op de jonge, frisse veertiger. Daar hebben we bij Deusjevoo zelf ook enkele prachtexemplaren van rondlopen. Dus wisten we precies wat de mensen van Joe wilden, toen ze ons vroegen om de nieuwe inrichting van hun radiostudio voor onze rekening te nemen. Het nieuwe decor moest warmte en gezelligheid uitstralen én herkenbaar zijn voor hun luisteraars. Volumeknop op tien en … ontwerpen maar! Het resultaat? Een decor waarin dj’s, gasten en Joe-fans zich helemaal thuis voelen.

Klantenstoef

Decor - JOE fm (radiostudio)

van JOE fm


Never change a winning team
Ine Vandewaerde, junior brandmanager van Qmusic en Joe: “Joe heeft vorig jaar een iets jongere positionering gekregen en maakt nu radio voor de frisse veertiger. We vonden het ook nodig dat onze dj’s dagelijks in een leuke omgeving radio konden maken. We kenden Deusjevoo al, want ze gaven een aantal jaren geleden het decor van de Qmusic-studio een flinke opfrissing. En die werd zeer positief onthaald. Never change a winning team, dus kozen we opnieuw voor Deusjevoo als partner.”

Geslaagd concept
“Voor ons was het vooral belangrijk dat de nieuwe Joe-studio een plaats werd waar onze dj’s graag zouden zijn. We streefden dus niet naar een ‘in your face’-inrichting, maar naar een subtiel decor dat huiselijk en hedendaags was. De specialisten van Deusjevoo hebben goed naar ons geluisterd en onze wensen uitstekend vertaald naar een tof concept. De Joe-studio is een plaats geworden waar zowel onze dj’s als onze bekende gasten graag vertoeven. Een geslaagd concept dus!”

Geen twee zonder drie
“Deusjevoo onderscheidt zich door zijn vlotte en open communicatie en creativiteit. Dit is nu de tweede keer dat wij succesvol met hen samenwerken. En volgens het spreekwoord is er geen twee zonder drie. De volgende keer dat wij een partner zoeken om een van onze studio’s in een nieuw jasje te steken, zullen we zeker weer aan Deusjevoo denken.”

Bent u op zoek naar een creatieve partner die gespecialiseerd is in spraakmakende beursstanden, decors en interieurs? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy