vorige
volgende

TV-Decor - VTM - Tegen De Sterren Op

Gelukkig zijn er mensen die parodiëren tot een kunst hebben verheven want wij zouden het niet kunnen. Al onze tv-decors zijn namelijk unieke originals. Om de absolute talenten van het VTM-programma ‘Tegen de sterren op’ nog meer ruimte te geven om hun ding te doen, wilde productiehuis Dedsit een tv-decor 2.0. Painting With Light, de partner in crime van Deusjevoo, stond in voor het concept en het lichtontwerp. Yours truly nam de uitvoering voor zijn rekening.

Klantenstoef

TV-Decor - VTM - Tegen De Sterren Op

A sense of creativity. Henri Van Put van VTM

Nieuwe look
Henri Van Put, producer bij Dedsit: “We wilden in deze nieuwe jaargang de studio nog meer in de kijker zetten. De basis met de grote manteau in het midden bleef behouden, maar we wilden twee extra podia om een nieuwe look te creëren. Rechts van het hoofdpodium kwam een modern podium, links een traditionele, klassieke stand-upruimte. Deusjevoo begreep onmiddellijk waar we naartoe wilden en heeft het concept van Painting with Light perfect in realiteit gebracht.”

A sense of creativity
“De open communicatie en het onderlinge overleg tussen alle betrokken partijen zorgden voor een vlotte samenwerking. Deusjevoo speelt kort op de bal en weet van aanpakken. Toen ik de eerste keer het bedrijf binnenwandelde, voelde ik meteen de creativiteit die er heerst en die ze doortrekken in hun werk. Ik wist dus meteen dat het met ons nieuwe tv-decor goed zou komen.”

Wil u ook proeven van onze creativiteit en een origineel tv-decor laten ontwerpen en bouwen voor uw programma? Neem dan gerust contact met ons op.
ATV
JIM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy