vorige
volgende

TV-Decor - JIM-TV - Studiodecor

JIM en Deusjevoo delen een passie voor creativiteit. De populaire muziek- en jongerenzender werkt al langere tijd samen met de decorbouwer. Het geheim van hun geslaagde huwelijk? Het blindelingse vertrouwen dat JIM heeft in de creativiteit van zijn partner. En dat vertrouwen was nodig voor de nieuwste uitdaging: bouw een decor met één studiovloer die bestaat uit drie verschillende looks en die JIM toch als één geheel kan gebruiken wanneer dat nodig is. Dat klonk Deusjevoo als muziek in de oren, dus challenge accepted!

Binnen budget
Durven experimenteren zit zowel bij JIM als Deusjevoo in het DNA. De bedrijven zitten dan ook op dezelfde golflengte. Deusjevoo slaagt erin om altijd positief te verrassen met creatieve ontwerpen.

Klantenstoef

TV-Decor - JIM-TV - Studiodecor

TV-Decor - JIM-TV - Studiodecor Luc Van Laer van JIM

Stationmanager Luc Van Laer: “Ik heb altijd een duidelijke visie in mijn hoofd en brief die naar Deusjevoo. Zij voelen zeer goed aan wat ik bedoel en komen dan met een resultaat dat iedereen versteld doet staan. Een belangrijke kanttekening: ze bouwen onze decors altijd binnen het vooropgestelde budget." 

Een team waar muziek in zit
Het eindresultaat mag dan ook altijd gezien worden. Het valt Luc zelfs op dat hun decors anderen inspireren, zonder erbij te zeggen wie die anderen precies zijn. “Je merkt dat het team gedreven is door kwaliteit. Ze willen gewoon een zo goed mogelijk decor bouwen. Mission impossible kennen ze niet bij Deusjevoo. Alle medewerkers zijn ook op elkaar afgestemd: er is een korte lijn tussen de creatieve bedenkers en de handige uitvoerders. Iedereen werkt samen en ze zijn fier op hun verwezenlijkingen. Dat zie je gewoon aan het resultaat.”

Hebt u ook een out-of-the-box-idee voor uw studio? Deusjevoo neemt elke uitdaging aan. Neem contact op en daag ons uit om uw decor te bouwen.
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy