vorige
volgende

TV-Decor - ATV (studiodecor)

Professionele decorbouw in Antwerpen

In de tv-wereld verandert alles bijzonder snel. Voortdurend vernieuwen is dus de boodschap. Daar kunnen ze bij ATV, de regionale televisiezender van het arrondissement Antwerpen, over meepraten.

Klantenstoef

TV-Decor - ATV (studiodecor)

TV-Decor - ATV (studiodecor) Frank Bell van ATV

Algemeen directeur Frank Bell: “Ons decor voor ons nieuwsprogramma was ongeveer vijf jaar oud … een eeuwigheid in tv-landschap! Het was dus aan vervanging toe. Decorbouwer Deusjevoo mocht in de regiestoel plaatsnemen en leverde een meesterwerk af. We kenden het team al, omdat we ook voor de vorige decors samen met hen het script schreven en de productie realiseerden. Ook deze keer verliep de samenwerking vlot en superprofessioneel.”

Het perfecte plaatje
De deadlines die ATV stelde, waren heel strak. Een kolfje naar de hand van Deusjevoo. Ook op technisch vlak klopte het hele verhaal. Met de camera in de aanslag werd alles professioneel getest. Frank Bell: “Tijdens de opbouw doen zich altijd onverwachte dingen voor: camerastandpunten die niet helemaal kloppen, lichtopstellingen die niet het gewenste effect hebben … Deusjevoo vindt voor alles een oplossing. Wat hen uniek maakt? Ze zijn creatief, realistisch en flexibel. Allemaal eigenschappen die een meerwaarde vormen in deze business.”

Wilt u ook een decor waarmee u in de spotlights staat? Neem contact op met Deusjevoo, de specialist in decorbouw in Antwerpen en ver daarbuiten.
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy