vorige
volgende

Mokapi heeft een boon voor hun nieuwe interieur

Mokapi, dat zijn twee oud-collega’s die van hun gemeenschappelijke passie hun nieuwe beroep maakten: koffie branden. Een oude ambacht waar je tijd voor moet nemen. Iets wat ook wij deden toen we luisterden naar hun verhaal. Ontdek het interieur dat hieruit voortkwam.

Mokawie?

Mokapi koffie is een Kempisch bakje troost gemengd en gebrand op een artisanale wijze die terug gaat naar 1881. In Veerle-Laakdal is iedereen welkom. Of je nu een fervent of beginnend koffiedrinker bent. Samen zoeken Wim en Jef de meest geschikte koffie voor elke klant uit.

Zodra de winkeldeur open gaat, komt de geur van koffiebonen je tegemoet. Je oog valt meteen op de meer dan 20 op maat gemaakte koffiebooncontainers. Elke boon zijn unieke smaak en brandingswijze. Elk apart gepresenteerd waarbij afkomst en smaken worden uitgelegd.

De authenticiteit spat ervan af

Door de grote print achter de balie waan je je in een koffiebonenplantage. Tussen de twee kassa’s kan je door een grote glaspartij dan weer binnenkijken in het atelier waar de koffie wordt gebrand. Met wat geluk zie je meesterbrander Jef aan het werk.

Mokapi is meer dan koffie alleen. Want bij elke tas koffie hoort wat lekkers. Buiten een heel groot aanbod van koffies bieden de mannen ook vele streekproducten en geschenkmanden aan.

The proof of the pudding…

Regelmatig wordt er een rondleiding georganiseerd en die is natuurlijk niet compleet zonder een tasting aan het einde. Hiervoor richtten we een aparte ruimte in waar de bezoeker de kans krijgt om na een blik voor en achter de schermen te proeven van een heerlijke Mokapi koffie.

Ook op zoek naar een interieur voor jouw bedrijf? Ook bij ons staat de koffie klaar.

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy