vorige
volgende

Geen water te diep voor de Watersportcentrale

De Watersportcentrale is een begrip in Genk en heel Limburg, maar ook ver daarbuiten. Al sinds 1975 zijn de broers de Zutter een gevestigde waarde als het gaat om sportartikelen. Van hengelsport, duiksport, bootsport en wintersport tot padel, tennis, running en wandelen. Duik mee in hun nieuwe interieur.

Stockage, stockage, stockage

In 2022 openden ze een nieuwe winkel. Een klein pand dat op zijn zachtst gezegd uitgepuurd werd om er het maximale aan opberg- en presentatieruimte uit te halen. Van beleving en merkidentiteit was er dus niet veel sprake meer. Deusjevoo to the rescue.

It’s a match

Wie koopt bij de Watersportcentrale, koopt bij experten. Ze bieden je niet alleen de beste producten aan, ze adviseren je ook op maat. Wil je sportschoenen kopen bijvoorbeeld? Dan krijg je na een uitgebreide analyse een resem aan modellen voorgesteld die geschikt zijn voor jouw specifieke maten en doelen.

Een service volledig op jouw maat dus. Iets waar ook wij graag garant voor staan. Elk interieur maken we in functie van de noden van de klant. Daarbovenop houden we rekening met de specifieke identiteit om uiteindelijk tot een symbiose van functionaliteit en merkbeleving te komen.

De klant centraal

Het interieur moest uiteraard voorzien worden op deze mate van hyperpersoonlijke service. Voldoende ruimte om klanten hun wensen te analyseren, hen te laten passen en vervolgens het juiste product aan te reiken uit het ruime assortiment.

Ben ook jij op zoek naar een interieur op maat van jouw bedrijf? We dompelen ons graag onder in jouw verhaal.

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy