vorige
volgende

Meeting room Expeditie Robinson & Temptation Island

De meeting rooms "Expeditie Robinson & Temptation Island" in het kort

  • Je maakt makkelijk van 1 vergaderzaal 2 vergaderzalen
  • Multifunctionele tafels die in elkaar passen
  • Alles is aanwezig om een meeting vlot te laten verlopen

Expeditie Robinson (VIER) & Temptation Island (VIJF), je kent ze wel. De één daagt zijn kandidaten fysiek uit en de andere, wel… die daagt zijn kandidaten vooral met het fysieke uit. Snap je? (zij die dit begrijpen zijn duidelijk fan van het eiland der verleiding)

Multifunctionele vergaderzalen

Staat jouw koffer al klaar? Dan gaan we samen op reis naar deze vergaderzalen van groot én klein formaat. Dankzij een glazen schuifwand maak je van deze 2 ruimtes 1 ruimte. Maar wat dan met die tafel? Ook daar is over nagedacht! Ondanks die grillige vorm passen beiden tafels in elkaar. Zo maak je plaats voor een grote meeting met 24 personen. Slim ontworpen he?

Even een vakantiegevoel

Hoe heeft ons Sofie subtiel die tropische sfeer weten te creëren? Dankzij tropisch behang én groene hangende tuinen krijg je het gevoel dat je even ver weg bent. Bovendien hebben we de typische TL-buizen vervangen door sfeervolle verlichting. Dit is trouwens het geval voor alle vergaderruimtes van SBS.

Maar wat maakt beide ruimtes dan uniek hoor ik je denken? Expeditie Robinson speelt zich af in de wilde natuur. Een robuuste en wilde wand van bamboe geeft dit goed weer. Dit staat in fel contrast met de luxueuze resorts van Temptation Island waar een latjes plafond met witte voile gordijnen zorgen voor een romantische en gezellige sfeer. Je ziet het misschien niet meteen maar dankzij deze simpele details maken we een subtiel verschil tussen de twee ruimtes. Zo zijn ze elk toch heel apart maar vormen ze samen ook een mooi geheel.

Een zee van ruimte

Een eiland zonder oceaan is als Temptation Island zonder verleiders. Saai én gewoon onmogelijk. Dus deze mocht ook niet ontbreken in deze ruimte. Dankzij slim gebruik van blauwe folie op de binnen- én buitenramen, witte gordijnen en de natuurlijke weerkaatsing van licht krijg je de illusie van blauw water. Enkel de zeemeeuwen én de vissen moet je zelf nog inbeelden.

Nieuwsgierig naar de andere themaruimtes?

KLIK SNEL DOOR NAAR ALLE VERGADERZALEN VAN SBS BELGIUM

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy