vorige
volgende

Lunchruimte Love Island & microstudio SBS Belgium

De Lunchruimte "Love Island" in het kort

  • Sfeervol & gezellig
  • Ingewerkte koffiecorner
  • Multifunctionele ontmoetingsruimte

In Love Island gaan Nederlandse & Vlaamse singles op zoek naar hun liefdesmatch. En wij ging voor SBS op zoek naar de ideale match tussen Love Island én een “chillplek” waar je o.a. met je laptop op de schoot kan werken of samen met jouw team kan brainstormen.

Oorspronkelijk was dit de minder spannende en sobere “cafetaria”. Een ruimte die schreeuwde om een make-over. En waar kom je helemaal tot rust? Juist ja, op vakantie! Hoog tijd om die vakantie spirit naar SBS te brengen in de vorm van één van hun bekendste programma’s: Love Island (VIJF).

Op een niet zo onbewoond eiland

Ons Sofie wist heel goed hoe ze de sfeer van Love Island subtiel moest nabootsen. Dankzij het slim gebruik van “snoepkleuren” in het interieur raak je instant in een ontspannen sfeer. Van de oude cafetaria hebben we één grote open ruimte gemaakt door het verwijderen van een keukeneiland. Bovendien hebben de wand met de industriële en kille frigo’s vervangen door een houten wand waarin we 2 of maat gestoffeerde cirkels verwerkt hebben waar je ook even in kan zitten of hangen. De ingewerkte koffiecorner zorgt er tevens voor dat alles een mooi én functioneel geheel is. Maar daar stopt het niet! Deze ruimte fungeert ook als een doorgang naar het bedrijfsrestaurant. Volg de subtiele lijn van vrolijke lampions en ontdek zo de trap naar het restaurant.

Ben jij een fervente Love Island-kijker? Dan zal je de “zitcirkel”, die heel prominent in beeld komt in het TV-programma, ook spotten in deze ruimte. Deze multifunctionele cirkel kan dienen voor een kleine teampresentatie, een kort overlegmoment met een collega of wie weet, zelfs een potje kaarten. Dankzij een ingewerkt TV-scherm, stopcontacten, laptoptafels & heel wat krukjes bepaal je zelf voor wat en vooral hoe je de ruimte gebruikt.

Je voelt je als een vis in het water

En dat mag je best letterlijk nemen! Ondanks dat we niet echt op een tropisch eiland zitten, krijg je toch een instant vakantiegevoel in deze ruimte. Hoe hebben we dat slim opgelost? Dankzij een blauwe folie op de ramen krijg het gevoel dat de oceaan door de ruimte stroomt. We konden het ook niet laten om een leuke gimmick in de ruimte te verstoppen. Enig idee wie naar de visjes aan het plafond op zoek is?

Een felle microstudio die je even doet wegdromen

We horen je al denken: "En die felle ‘roze box’ in het midden van de koffiecorner, wat is daar dan de bedoeling van?". Awel, het is niet wat het lijkt! De virtuele meetings van SBS zien er sinds kort namelijk heel wat kleurrijker uit dankzij deze gepimpte microstudio.

De roze ramen zijn natuurlijk met een reden gekozen. Love Island bruist van de liefde én de jeugdigheid. En roze sluit daar perfect aan. De geluiddempende tapijten in snoepkleuren zijn dan weer een referentie naar het algemene concept van de lunchruimte. Alles doet je even wegdromen naar een eiland vol roze flamingo’s. En geef toe, wie wil daar nu niet zijn?

Maar waarvoor dient deze ruimte eigenlijk? Hier kan je in stilte bellen, deelnemen aan een virtuele meeting of gewoon even tot rust komen en nadenken over dat gloednieuw project. En dat slechts op enkele vierkante meters.

Ontbreekt er ook zo’n microstudio in jouw bedrijf? Laat je dan alvast inspireren door onze andere microstudio’s.

KLIK SNEL DOOR NAAR ALLE MAKE-OVERS VAN SBS BELGIUM

 

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy