vorige
volgende

Een meetingroom die een licht schijnt op de zaak!

"De Spotlight" van Mobile Vikings is een PIMP-project omdat:

  • De Spotlight is 1 duidelijk concept met 1 wel heel duidelijk doorgetrokken kleur.
  • De ruimte heeft meer karakter gekregen met opvallende decorelementen.
  • We hebben geen structurele werken moeten uitvoeren.
  • Zowel de wanden van de ruimte als het plafond doen 100% mee in het verhaal.
  • Instant sfeer en beleving.
  • Budgetvriendelijk gepimpt.
  • Een snelle doorlooptijd.
  • Dit PIMP-project hebben we 100% inhouse gebouwd, geplaatst én bedacht.

Als de lamp letterlijk gaat branden...

Het Mobile Vikings-squad heeft altijd super toffe acties én de meest zotte reclamecampagnes. En het zou wel heel goed kunnen dat die campagnes voor het eerst het licht hebben gezien in De Spotlight vergaderruimte.

Het figuurlijke "lampje dat plots brand" namen we hier wel heel letterlijk. Zo hopen we dat de meetingruimte een stimulans is voor nog meer "AHA-momentjes" met geweldige projecten als resultaat.

De klant laat zijn licht schijnen

Efficiëntie, comfort en fun zijn de sleutelwoorden in het interieur. Sofie: “Ons interieur is hip, jong en gewaagd en heeft een hoog fungehalte. Elke ruimte heeft verrassende elementen en enkele tikkeltjes extra. Onze keuken, The Plaza, is een plaats om te eten, ontspannen én vergaderen. Je vindt er niet alleen een toffe toog en tafeltjes en stoelen, maar ook een loopband, een balance board en een hometrainer. En dankzij de twee grote schermen die voortdurend interne nieuwtjes tonen, kun je er ook presentaties geven of vergaderingen organiseren.”

Benieuwd naar het volledige verhaal van de inrichting van het kantoor van Mobile Vikings? Klik dan snel door... we beloven dat het zeker de moeite is!

Is jouw kantoor ook helemaal klaar voor een out of the box meetingruimte die helemaal uit zijn box schiet van creativiteit? We plannen graag een videocall met je in en laten ons licht schijnen op jouw idee!

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy