vorige
volgende

TV decor Opvoeden Doe Je Zo

Opvoeden Doe Je Zo is dé nieuwe TV-show van VIER. Gepresenteerd door Pedro Elias die samen met de kinderen nieuwe ouders kiest uit het selecte clubje van aanwezige BV's. Doorheen de show kunnen ze geld verdienen waarmee ze op het einde leuke prijzen kunnen kiezen. Fun gegarandeerd!

Hoe dit decor in tijden van Corona tot stand kwam? We nemen je graag mee op reis!

EEN POSITIEF RESULTAAT

Tegenwoordig is een positief resultaat niet altijd even gewenst. Ook tijdens dit project had Corona een stevige brok in de pap te roeren. Zowel de aanwezige gasten alsook het volledige technische team diende hier rekening mee te houden. Zo is er bijvoorbeeld tussen de BV's het nodige plexiglas voorzien.

Omdat het format van het programma gedurende de bouw nog verder verfijnd werd, werden er regelmatig nog wijzigen aan het decor toegebracht. De flexibiliteit van onze kabouters werd op de proef gesteld, maar toch haalden we naadloos de vooropgestelde deadline.

Daarnaast mocht het decor ook niet te groot ogen, maar op een gezellige en sfeervolle manier de 7 aanwezige gasten mooi in beeld weet te brengen. Klein maar fijn.

EEN DECOR OM OP TE ETEN

Ondanks de nodige flexibiliteit & de Corona maatregelen geniet ook dit TV-decor van de Deusjevoo magie. Het TV-decor spat als het ware van je TV-scherm en levert vanuit elk camerastandpunt interessante beelden op.

De mini bubbelbaden met trapje voor de kinderen zijn de eyecatchers in dit decor want hoe je het ook draait of keert: kinderen moeten altijd in de spotlight staan!

 

Wil jij een TV-decor dat kijkers uitnodigt om te blijven kijken? Dan zijn wij de geschikte partner.
Neem contact met ons op voor een kennismaking.

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy