vorige
volgende

Inrichting regiewagen

De regie even uit handen

FlyAway gaf even de regie uit handen aan ons voor het concept en de realisatie van hun nieuwe regiewagen. Ze wilden namelijk hun regiewagen ombouwen naar een wagen met een écht Deusjevoo decor. We gingen hier dan ook maar al te graag mee aan de slag.

Een project op wielen

Toegegeven, een decor op wielen. We hebben het nog niet vaak mogen doen. Maar hey, daag ons uit en we maken er iets mooi van. De regiewagen moest een plek worden die neutraal genoeg is zodat iedereen zich kan thuisvoelen, maar daarnaast ook spraakmakend is. Niet altijd een even makkelijke combinatie.

Een regiewagen die mooier en verfrissender is dan de standaard regiewagen-inrichting en waar je graag vertoeft als regisseur.

En liep het ook op wielen?

Een regiewagen, dat brengt ook wat uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het beperkte gewicht of de vele technische snufjes die je moet verwerken. En dit allemaal in een kleinere ruimte.

Gelukkig kregen we van FlyAway veel vrijheid om dit project helemaal Deusjevoo te maken. Het resultaat is namelijk een werkplek met gedurfde vormen, kleuren en materialen. Zo hebben we o.a. fluweel gebruikt om de akoestiek te verbeteren of een spiegel zodat het allemaal net ietsje groter lijkt.

Ook op zoek naar een pimp-my-ride of gewoon een nieuwe inrichting dat de look & feel van je bedrijf uitademt en dat doet wat het moet doen? Daag ons uit.

 
SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy