vorige
volgende

Peopleware Office Pimp

De War for talent vindt niet langer en alleen maar plaats door sexy vacature omschrijvingen of aantrekkelijke loonpakketten. De werkomgeving speelt hierin meer en meer een bepalende rol. Niet alleen om van heel wat fileleed gespaard te blijven, maar ook om een fijne werkomgeving aan te bieden.

En net die vraag stelde softwarebedrijf PeopleWare uit Lier ons voor hun nieuwe kantoor op de Corda Campus in Hasselt.

Race tegen de klok

Seconden worden minuten, minuten worden uren. Dat gevoel herken je waarschijnlijk als je regelmatig in de file staat. Zo ook voor de Limburgse werknemers van PeopleWare die richting Lier wel al eens oog in oog stonden met dat ellendige filebeest. 

Elke dag dat de mensen korter bij huis konden werken was er eentje gewonnen. Zo gezegd, zo gedaan. We stroopten onze mouwen op en begonnen meteen met de installatie van de burelen en de plaatsing van het tapijt zodat er meteen korter bij huis gewerkt kon worden. Na de eerste PIMP volgde de rest van het interieur op een later tijdstip.

Opvallen in eenheid

De Corda Campus is een broeihaard van heel wat verschillende bedrijven, elk met een eigen identiteit en stijl maar toch binnen de huiselijke sfeer van de Corda Campus zelf. Voor onze kabouters een belangrijke opdracht om binnen de krijtlijnen en vereisten toch een leuk, apart en uniek interieur te maken. 

Doel was om een leuke werkplek te hebben met een kleine koffiecorner en een aparte vergaderzaal zodat sollicitaties of andere confidentiële gesprekken toch IN het kantoor konden plaatsvinden en ze geen aparte meetingroom moesten huren. 

Nieuwsgierig naar het resultaat? Neem een virtuele tour doorheen het interieur:

 

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy