vorige
volgende

Een creatieve lunchroom voor Encon

Encon is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.

Omwille van haar verdere groei heeft Encon 'Infinity' gebouwd in samenwerking met Mamu architects. Dit bijzondere gebouw is een voorbeeld op vlak van energiezuinigheid en duurzaamheid. Om met dit voorbeeldgebouw mensen te inspireren, heeft Encon van 'Infinity' een experience center gemaakt dat door het brede publiek bezocht kan worden.

Voor de inrichting van het professionele restaurant in het Infinity gebouw klopte Encon dan ook niet voor niets aan bij de creatieve en vernieuwende wondere wereldmakers van Deusjevoo.

Polyvalent restaurant

Een restaurant dient om te eten. Simpel! Encon vindt van niet. Ze wilden het restaurant niet alleen inzetten als lunchruimte, maar ook als polyvalente ruimte voor opleidingen, evenementen of het organiseren van lezingen. De combinatie van deze verschillende mogelijkheden mét een leuke creatieve insteek én in de stijl van het Infinity gebouw van Encon. Dat was de opdracht!

Everything is sustainable

Om het verhaal rond duurzaamheid verder door te trekken naar het interieur kwam het leuke concept “everything is sustainable” uit de bus. Het restaurant is dan ook volledig opgebouwd uit gerecycleerde en eerlijke materialen.

De ruimte is opgedeeld in gezellige en flexibele ruimtes waar je kan ontspannen, vergaderen of apart in stilte kan zitten. Wil je even een korte meeting houden? Dan kan je op het podium stappen en je in stilte afzonderen. Stoom afblazen met de collega's? Check! In de ruimte werden verschillende amusementsspellen geplaatst.

Maar daar stopt het niet! We namen ook nog de rest van het kantoor onder handen! Ontdek hier hoe we dat gedaan hebben.

 

Ben jij ook op zoek naar een creatieve inrichting van jouw lunchroom of van jouw horecazaak? Contacteer de wondere wereldmakers van Deusjevoo en kom bij ons op de koffie!

 
 
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy