vorige
volgende

De werkplek van Annelies & Co op C-mine Crib

Kantoor Annelies & Co, een PIMP project, daarom:

  • Instant sfeer en beleving gebaseerd op het verhaal van Annelies & Co
  • Toevoeging van nieuwe decorelementen, mét behoud van eigen meubilair
  • Kleine ingreep, geen structurele werken uitgevoerd
  • Budgetvriendelijk gepimpt
  • Snelle doorlooptijd: ca. 10 weken (ontwerp tot en met oplevering)

Annelies & Co zocht (en kreeg!) een interieur dat uitstraalt wat ze doen, en waar ze voor staan. En dat is bedrijven helpen groeien en mensen doen schitteren. Samengevat: human engagement.

Voor alles een eerste keer

Voor het eerst organiseerde Deusjevoo een kickoff meeting met ALLE medewerkers van het bedrijf waarvoor we een nieuw interieur ontwierpen. Het werd een intense brainstormsessie over ieders drijfveer en de redenen waarom ze dagelijks enthousiast werken. Met een hele hoop waardevolle, oprechte en ook warme, emotioneel geladen input gingen we aan de slag.

Co Cabana

Zo heet de nieuwe, frisse en creatieve werkplek van Annelies & Co op C-mine Crib. Een toepasselijke naam (en een bijhorende kanjer van een oorworm waar je de komende uren niet vanaf raakt) waarmee de Co’ers zelf op de proppen kwamen. Het geheel voelt aan als een 'Human Engagement-boomhut' met het karakter van een eigen clubhuis. Alle medewerkers werken voornamelijk extern bij klanten. Behalve op vrijdag: dé dag waar ze geweldig naar uitkijken omdat alle collega’s dan weer ‘thuis’ komen en samenwerken op kantoor.

Klein maar o zo fijn

Dé uitdaging: een relatief beperkte ruimte inrichten om er te werken, brainstormen, lezen, ontspannen en ook niet onbelangrijk: om er Fridays-after-work te organiseren. De Co Cabana stimuleert en inspireert. Maar bovenal: het geeft vorm aan het karakter van de Co’ers. En voedt zo hun engagement. Co Cabana is authentiek anders. 

De Annelies & co'ers zijn trouwens ook onze buren op C-mine. En die kan je maar beter te vriend houden. Of dat gelukt is? 't Zal wel zijn! Zo goed zelfs, dat ze een blog schreven over de impact van hun nieuwe werkplek. We kunnen dus nog steeds met een gerust hart een pak suiker gaan lenen bij onze buren.

Kriebelt het ook bij jou om eens stevig te brainstormen met onze designers? Laat het ons weten!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy