vorige
volgende

Pukkelpop, it's Itzu Jobs we care about!

Pukkelpop knalde dit jaar met een volledig uitverkocht festival. En Itzu Jobs knalde op zijn beurt met een hele lading aan gemotiveerde werkkrachten én met een unieke festivalstand. En wie was toevallig het creatieve team achter deze opvallende stand? Wij, wij, wij!

Ship ahoi piraten!

De leukste zone van Pukkelpop dit jaar was toch wel Petit Bazar Love Cruises. Stel je een zone voor waar alles kan én mag zolang het maar in of op een (duik)boot is, in volle zee én met een matrozenhoedje. Elke straattheater liefhebber kan hier zijn zeemanshartje ophalen aan een ruim aanbod aan (straat)theater. En aangezien Itzu Jobs nu eenmaal kapitein is in het aanleveren van geweldige jobstudenten, was dit dé plaats om op te vallen. 

Maar hoe val je op in een zone waar "zotjes" het nieuwe normaal is? Door nog zotter te zijn natuurlijk. Ons team van creatieve zeebonken ontwierp een decor dat de huisstijl van Itzu Jobs helemaal uitstraalde. Maar daar stopte ons avontuur niet! Zo schuimden we heel wat eilanden af, op zoek naar de perfecte bouwmaterialen. En na een lange zeereis meerde het "Itzu Jobs piratenspel" finaal aan op Pukkelpop. Toet toeeeeet! 

Tingeling... we hebben een winnaar!

Het concept van deze stand is heel simpel: een stoere piraat meldt zich aan bij de stand en kruipt vol goesting over de touwladder. Raken ze tot het einde en laten ze de bel rinkelen? Dan zijn ze niet alleen Mister of Miss Zeebonk van het moment maar gaan ze ook naar huis met een geweldig gadget. Maar euhm... onze piraten maken het hen wel heel moeilijk doordat de ladder ook nog eens draait.

Arrrrr.... wil je ook zo'n creatieve koers varen voor de creatie van een uniek decor? Breng een bezoek aan ons Deusjevoo-schip en maak kennis met onze creatief gestoorde zeepiraten! 

RSZ
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy