vorige
volgende

Nieuw jasje voor RSZ

Wanneer je denkt aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, denk je dan meteen aan een waanzinnig bewonderens- en belevingswaardig interieur? Neen? Sinds Deusjevoo er gepasseerd is, mag je dat dus zeker wel denken.

Uithangsbord

De nieuwe agora-ruimte is een unieke, inspirerende plek geworden in het RSZ kantoorgebouw. En daarmee beantwoordden we de vraag van de klant, die naar een creatieve invulling zocht voor hun nieuwe uithangsbord. Wat je er kan doen? Ontspannen, brainstormen, lezen, pers ontvangen, workshops en presentaties geven. Over een multifunctionele ruimte gesproken.

How to... be unboring

We bleven ver weg van de typische, standaard zakelijke sfeer. Vaarwel wit en voor de hand liggende primaire kleuren, au revoir mainstream kantoormeubilair en adios jaren tachtig sfeertje.
Hallo combinatie van warme, natuurlijke en tegelijk frisse elementen die de werknemers uit hun dagdagelijkse werkomgeving halen en hen creatief prikkelen. En dat is een welgekomen effect in zo’n hoge building in hartje Brussel.

Belangrijkste features: een ingewerkte bibliotheek, geniaal gebogen glas, designer tapijt (speciaal gemaakt voor de agora-ruimte), organische vormen en een stimulerend kleurenpalet. Het geheel afgewerkt met Deusjevoo-sprinkles on top. 

Denk jij nu geheel terecht “Dat willen wij ook op ons kantoor!”? Droom dan even weg bij de inspirerende foto’s, schiet snel weer wakker en creëer samen met ons zo’n hotspot uithangsbord op je werkvloer

 
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy