vorige
volgende

Canal Zoom - een tv-decor over de taalgrens heen

Wist je dat onze creatieve tv-decorbouwers van alle markten thuis zijn? Dus ook de Franstalige markt. En dat kwam van pas wanneer Canal Zoom bij ons aanklopte voor de creatie van hun gloednieuwe studiodecor. 

Een decor over de taalgrens heen

Wat werkt in Vlaanderen, dat werkt dan ook wel in Wallonië zeker? Niet altijd! En dat weten we maar al te goed. Voor de inrichting van de 30m² tv-studio staken we de koppen bij elkaar en ontwierpen we een tv-decor waarbij multi-inzetbaarheid hét kernwoord was. Het decor moet bruikbaar zijn voor verschillende nieuwsuitzendingen, in verschillende formaties. Denk dan aan 1 presentator of 2 presentatoren, met 1 gast of een hele groep gasten. Da's dus de uitdaging.

Bovendien zijn onze zuiderburen een ander soort decor gewend. Ons team bekeek dus even alles doorheen een "Waalse bril". 

Even inzoomen...

Heeft dit verhaaltje een mooi einde gekregen? Absoluut.
De klant had het volste vertrouwen in ons én in onze zotte ideeën. En het resultaat mag er staan.

We creëerden verschillende lagen als buitenschil voor de studio. Denk dan aan een zwarte stenen wand, een gordijn in voile, en een open houten latjeswand. Voeg daar dan aangepaste verlichting aan toe en dan krijg je de ideale omstandigheden om te spelen met verschillende settings.

Het leukste en zotste detail? Een flashy gouden desk! Resultaat: een super tevreden opdrachtgever. Buiten de lijntjes kleuren? Dat doen we het liefst.

 

 

Heb jij ook zo'n uitdaging waar je graag eens dieper met ons op wil inzoomen? We zijn 1 mailtje of telefoontje van je verwijderd! 

VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy