vorige
volgende

Een beursstand waar de producten de ster zijn

Capable klopte bij ons aan met een duidelijke wens: “Geef ons een beursstand die onze speciale kabels en connectoren van hun beste kant laat zien!”. En wij gaven hen nog meer dan dat!

Hallo België - nice to connect with you!

Een eerste indruk, die maak je maar één keer. Capable zet alles op alles om de Belgische markt te veroveren. Een unieke beursstand mag dus absoluut niet ontbreken in dit charmeoffensief. Gezien Capable nog niet bekend is bij het ruimere publiek, moeten de producten dé ster van de show zijn. Maar wat als elk product verschilt van hoogte en breedte, zoals dat het geval is bij hun speciale kabels en connectoren voor allerlei toepasssingen in hightech-omgevingen? Dan challenge je onze ontwerpers!

Connecteren met de producten van Capable

Hoe zorg je ervoor dat alle producten helemaal tot hun recht komen in de gloednieuwe beursstand? Door anders te denken dan anderen. Zo toont de schil van de stand je het uitgebreide productgamma van deze enthousiaste nieuwkomer. De schil fungeert hier als een super toffe, visueel aantrekkelijke displaywand waarop alle producten tentoongesteld worden.

De combinatie van de huisstijlkleuren én hout zorgen bovendien voor een warm maar strak geheel. Leuk detail? We verwerkten het logo van Capable op een originele manier. Door enkele lampenkappen slim te plaatsen, wisten we het logo na te bootsen. En als pluspunt zijn ze op die manier ook goed zichtbaar in de beurshal. Win-win!

En hebben we geconnecteerd met de klant?

Absoluut! De samenwerking verliep enorm vlot (zeg maar 'zonder kink in de kabel') met een strakke beursstand als resultaat. Capable is helemaal klaar om de Belgische markt te veroveren.

Wil jij ook de stap zetten om andere oorden te verkennen met een spraakmakende showroom, beursstand of zelfs mega cool interieur? Dan zijn wij jouw meer dan capabele partner. Who you gonna call? 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy